search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 04:17
MENU CLOSE

Βρούτσης: «Δεν παρεμβαίνουμε στο πρωτάθλημα, δεν μειώνουμε βαθμολογία – Δικαίωμα μας να κλείνουμε τα γήπεδα»

31.01.2024 15:23
vroutsis_3101_1460-820_new

Στη θετική ψήφο των κομμάτων στα μέτρα που λαμβάνει κατόπιν εορτής η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας προσβλέπει ο Γιάννης Βρούτσης

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού στη συζήτηση του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής εκτίμησε πως από τη στιγμή που κανένα κόμμα δεν διαφώνησε με τις βασικές αρχές του νομοσχεδίου, ούτε με την τοποθέτηση καμερών, ούτε με την ταυτοπροσωπία, αλλά ούτε και με τις αυστηρές διοικητικές κυρώσεις και τη ρήτρα παραβατικότητας, θα «περάσει» με τις ψήφους όλων των κομμάτων. «Εγώ το εκλαμβάνω αυτό ως μια ομόφωνη αποδοχή της νομοθετικής πρωτοβουλίας διότι ο αθλητισμός ενώνει», είπε.

Ο κ. Βρούτσης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση η οποία δεν έχει πρόθεση να παρέμβει στο πρωτάθλημα, ή να μειώσει τη βαθμολογία, διατηρεί το δικαίωμα να κλείνει τα γήπεδα για τους φιλάθλους εφόσον υπάρχει παραβατική συμπεριφορά.

«Ερχόμαστε να χτίσουμε, να οικοδομήσουμε σε όποιο νομοθετικό περιβάλλον υπήρχε», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, για να προσθέσει ότι «δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, καθώς η βίαιη συμπεριφορά πολλές φορές εκκολάπτεται μέσα στα γήπεδα».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ σε Μαρινάκη: Κοστολογημένα τα μέτρα μας για τους αγρότες – Θράσος να κουνάτε το δάχτυλο

Κουτσούμπας για οπαδική βία: Οι χούλιγκανς βασίζονται στα επιχειρηματικά συμφέροντα – Η κυβέρνηση συκοφαντεί τις καταλήψεις

Γεραπετρίτης για Ερυθρά Θάλασσα: Η Ελλάδα στέλνει φρεγάτα για συμβολικούς και ουσιαστικούς λόγους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06