search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:29
MENU CLOSE

Απαγόρευση δημόσιων συναθροίσεων στο κέντρο της Αθήνας λόγω συγκεντρώσεων για Ίμια

03.02.2024 08:17
Νέο «απαγορευτικό συναθροίσεων», πρόστιμα για πάνω από 100 άτομα - Media

Απαγορεύονται σήμερα οι δημόσιες συναθροίσεις στο κέντρο της Αθήνας με ανακοίνωση της Αστυνομίας λόγω συγκεντρώσεων που προγραμματίζουν ακροδεξιές οργανώσεις και οργανώσεις του αντιεξουσιαστικού χώρου με αφορμή τη συμπλήρωση 28 ετών από τα Ιμια.

Συγκεκριμένα ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύεται η πραγματοποίηση κάθε υπαίθριας δημόσιας συνάθροισης, από ώρα 06:00’ της 3-2-2024 έως 06:00’ της 4-2-2024 στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς-λεωφόρους: Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου – Ριζάρη – Λεωφ. Βασ. Σοφίας – Βασιλέως Γεωργίου Α’ – Πλατεία Συντάγματος – Όθωνος – Λεωφ. Βασ. Αμαλίας – Λεωφ. Βασ. Όλγας.

Η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια λόγω πιθανής διάπραξης σοβαρών αδικημάτων και απειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην εν λόγω περιοχή, ενόψει της πραγματοποίησης εξαγγελθεισών συναθροίσεων.

Για σήμερα έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση για τα Ίμια μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ συγκέντρωση έχουν προγραμματίσει και ομάδες της Αριστεράς, από τις 14:00 το μεσημέρι μέχρι και το απόγευμα.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Αίθριος σήμερα σε όλη τη χώρα – Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ

Έκρηξη βόμβας στη Σταδίου έξω από τράπεζα, απέναντι από το υπουργείο Εργασίας – Προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές

Viral ο μελισσοκόμος από την Καρδίτσα με τις τζίβες – «Ο Μπομπ Μάρλεϊ του Γοργοποτάμου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:29