search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:11
MENU CLOSE

Μήνυμα Χρυσοχοΐδη για τη βόμβα στο υπ. Εργασίας: «Δεν πρόκειται να αφήσουμε την τρομοκρατία να αναβιώσει»

04.02.2024 09:04
ypoyrgeio ergasias

«Δεν πρόκειται να αφήσουμε αυτή την υπόθεση (της τρομοκρατίας) να αναβιώσει, δεν θα το επιτρέψουμε» ξεκαθάρισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφερόμενος στη βομβιαστική επίθεση έξω από το υπουργείο Εργασίας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδής έκανε λόγο για σοβαρή και βαριά εγκληματική ενέργεια στο κέντρο της πόλης, την ώρα που κυκλοφορούσαν παιδιά για διασκέδαση. «Κάποιοι θρασείς και επικίνδυνοι προχωρήσαν σε μια ενέργεια που θα μπορούσε να βάλει σε κίνδυνο ζωές συμπολιτών μας», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε οι δράστες τέτοιων εγκληματικών ενεργειών να οδηγούνται στην Δικαιοσύνη και να τιμωρούνται», τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Για την εγκληματικότητα

Αναφερόμενος στην εγκληματικότητα, ο υπουργός εξήγησε: «Έχουμε υπερδιπλασιάσει κάποιες ομάδες κατά της εγκληματικότητας, τις ΟΠΚΕ, οι οποίες πλέον διατάσσονται στην Αττική, στη Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε όλα τα αστικά κέντρα ώστε να πολεμήσουμε τη μεσαία και βαριά εγκληματικότητα. Αυτή τη στιγμή, γίνονται έλεγχοι σε κρίσιμα σημεία από βαριά οπλισμένους αστυνομικούς για να αντιμετωπίσουν το βαρύ έγκλημα».

Αναφορικά με το επίδομα των αστυνομικών, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης διευκρίνισε ότι «θα το πάρουν όλοι».

«Κάνουμε μία προσπάθεια για να ενισχύσουμε το εισόδημα των αστυνομικών», πρόσθεσε. 

Διαβάστε επίσης:

Βορίδης για ευρωεκλογές: «Δεν υπάρχει περιθώριο χαλαρής ψήφου»

ΝΔ: «Σαν φάρσα ο Κασσελάκης πάνω στο τρακτέρ»

Ακρίτα για Μπέο: «Σε λίγες μέρες εκδικάζεται η αγωγή μου – Να κάνει τα κουμάντα του»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:11