search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:22
MENU CLOSE

Αιμιλία Υψηλάντη: «Ζω στον κόσμο μου, όταν υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν»

06.02.2024 23:31
aimilia-new

Η Αιμιλία Υψηλάντη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για τη σειρά «Famagusta», την υποκριτική, αλλά και τον σύζυγό της.

Η ηθοποιός δήλωσε αρχικά για τη σχέση της με την Κύπρο: «Ήμουνα με έναν θίασο στην Κύπρο, το ’74, παίζαμε με τον Άγγελο τον Αντωνόπουλο. Μας βάλανε σε ένα αεροπλάνο και φύγαμε. Δεν έχω καμία μνήμη από το ίδιο το γεγονός, παρά μόνο ότι ήμουν εκεί και ότι φύγαμε αμέσως».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια. «Εγώ ήμουν από οικογένεια πολύ μέτρια οικονομικά. Στην Αθήνα ήρθαμε και μείναμε σε ένα τριάρι 7-8 άτομα. Παρ’όλα αυτά είχα μία αίσθηση πάντα ότι μου έχουν δοθεί κάποια προνόμια, δεν ξέρω γιατί. Αυτό ή το ‘χεις ή δεν το ‘χεις. Πάντα με θεωρούσαν πλούσια, ακόμα όταν ήμουν πάμφτωχη και δεν είχα ούτε εισιτήριο για το τρόλεϊ», είπε.

Η ηθοποιός πρόσθεσε: «Και έλεγα “μα γιατί με θεωρούν πλούσια;” και μου λέγανε “μα, αφού το εκπέμπεις”. Ε, εκεί είπα ότι δεν μπορεί εγώ να είμαι μια, ας πούμε, σταρ της εποχής εκείνης και να κάθομαι να ασχολούμαι με το θέατρο, να διαβάζω, να χαζολογάω».

Όσο για την οικογενειακή της ζωή, δήλωσε: «Δεν είμαι τόσο πολύ οργανωμένη, μη νομίζετε. Ο άντρας μου με λέει “ούφο”. Ζω στον κόσμο μου, όταν υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν. Θα σας έλεγα κάτι που μπορεί να σας φανεί υπερβολικό, είπα ότι πρέπει να κάνω κι εγώ τη θητεία μου. Να μπω σε μια πειθαρχία».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Δεν μπορεί να είμαι ένα ελεύθερο άτομο, μονίμως. Ξέρετε, αυτή η ασφάλεια η οικογενειακή που συζητούσαμε πριν, λόγω όλων αυτών των συνθηκών, σου δίνει μεγάλη ελευθερία. Όλος ο κόσμος είναι δικός σου. Οπότε είπα πρέπει να έχω μία φυλακή».

Διαβάστε επίσης:

Στέλιος Καζαντζίδης: Η ζωή του αείμνηστου τραγουδιστή γίνεται ταινία – Η αποκάλυψη για την επιλογή του πρωταγωνιστή

Μάκης Τσέλιος για Μπίλι Μπο: «Ήταν μία σχέση στοργής και πραγματικού έρωτα – 9,5 μήνες δεν έλειψα από δίπλα του»

«Γνωριζόμαστε;» – Ρος και Ρέιτσελ ξανά μαζί σε διαφημιστικό (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:19