search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 04:40
MENU CLOSE

Φρίκη στην Αττική: Συνελήφθησαν δύο άνδρες για ασέλγεια σε ανήλικες – Ο ένας κακοποιούσε τις κόρες του

06.02.2024 13:41
viasmos_kopela3

Αποτροπιασμό προκαλούν τα δύο νέα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Στην πρώτη περίπτωση, σύμφωνα με τις αρχές, από Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής (4/2), ένας 54χρονος αλλοδαπός, διωκόμενος με ένταλμα για κατάχρηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα και οδηγήθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ειδικότερα, είχε προηγηθεί το Νοέμβριο του 2023 αυτεπάγγελτη προανάκριση κατόπιν καταγγελίας, σύμφωνα με την οποία ο 54χρονος σε μη επακριβώς προσδιορισθέντα χρόνο κατά το χρονικό διάστημα από το 2016 έως το Σεπτέμβριο του 2022 προέβη στις ανωτέρω πράξεις σε βάρος ανήλικης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν άνδρα από τις Φιλιππίνες, ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά ένα κοριτσάκι από τότε που ήταν έξι ετών, όταν έλειπε από το σπίτι η μητέρα του, με την οποία διατηρούσε σχέσεις.

Η κακοποίηση συνεχιζόταν μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2022, οπότε το κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του, κυριολεκτικά.

Κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες κόρες του

Η δεύτερη σύλληψη αφορά έναν 55χρονο Έλληνα, ο οποίος διώκονταν με ένταλμα για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώσαντος τα 14 έτη και μη συμπληρώσαντος, τελεσθείσα από οικείο, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Η σύλληψη έγινε χθες Δευτέρα (5/02) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο 55χρονος κατηγορείται ότι από το 2014 ως και το 2019, δηλαδή από τότε που οι κόρες του ήταν 9 και 12 ετών, εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας τους από το σπίτι, προέβαινε κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Τμήμα Εκτελέσεων Αποφάσεων και Βουλευμάτων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Διαβάστε επίσης:

Κούγιας: Από το κόμπλεξ που μέναμε σε υπόγεια, ήθελα να γίνω πλούσιος – Έχω τα ωραιότερα σπίτια σε όλη την Ελλάδα, δεν έχω πάει ποτέ (video)

Κερατσίνι – Συγκλονίζει η 14χρονη: «Έφυγε ένα μεγάλο βάρος από μέσα μου» – Πώς φέρεται ότι δρούσε ο 78χρονος (video)

Διδυμότειχο: Αυτό είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του 9χρονου κοριτσιού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20