search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 01:42
MENU CLOSE

Τζένιφερ Λόπεζ: Το viral «ατύχημα» πάνω στη σκηνή – Έμεινε με το… μαλλί στο χέρι! (Video)

06.02.2024 09:23
lopez-new

Συχνά μονοπωλεί το ενδιαφέρον των social media, άλλες φορές για τις σέξι εμφανίσεις της και άλλες φορές για τον πολυσυζητημένο γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ.

Ο λόγος, φυσικά, για την Τζένιφερ Λόπεζ η οποία αυτή τη φορά απασχόλησε τα διεθνή μέσα εξαιτίας ενός… απροόπτου που είχε πάνω στη σκηνή.

Συγκεκριμένα, την ώρα που η τραγουδίστρια χόρευε, η τρέσα που είχε στα μαλλιά της έφυγε από το κεφάλι της. Το σχετικό στιγμιότυπο έκανε τον γύρο του διαδικτύου, καθώς ξαφνικά οι θαυμαστές της είδαν μια τούφα από τα μαλλιά της να καταλήγει στο χέρι της!

Αν και η ίδια προσπάθησε να μη δώσει σημασία και να συνεχίσει το πρόγραμμά της, το συγκεκριμένο απόσπασμα έγινε viral στο διαδίκτυο, έχοντας αναδημοσιευτεί από αμέτρητους χρήστες του Twitter.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Παπουτσάκη για τον χωρισμό της: «Δεν πρέπει να αντιλαμβάνονται τα παιδιά ότι οι γονείς είναι σε πόλεμο» (Video)

H Coco Jones με ραφινάτο φόρεμα από την συλλογή της Celia Kritharioti στα Grammy

Μαρίνα Πατούλη: «Έχω δεχθεί σεξισμό, παλιά έλεγαν ότι είμαι η ωραιότερη της λαϊκής»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06