search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:44
MENU CLOSE

Μαρίνα Πατούλη: «Έχω δεχθεί σεξισμό, παλιά έλεγαν ότι είμαι η ωραιότερη της λαϊκής»

05.02.2024 17:21
MARINA_PATOULH
NDP

«Έχω δεχθεί σεξισμό, ο χώρος της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης είναι ανδροκρατούμενος» αποκάλυψε η Μαρίνα Πατούλη τονίζοντας ότι παράλληλα έχει δεχθεί ειρωνικά σχόλια για την εξωτερική της εμφάνιση. Τι εξομολογήθηκε μιλώντας σε νεότερη συνέντευξή της στο «Mega Καλημέρα» για την προσωπική της ζωή και τη χλεύη που έχει δεχτεί κατά καιρούς.

Όπως είπε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τις γυναίκες που συναντά στον δρόμο: «Μου λένε ότι με έχουν πρότυπο. Οι περισσότερες έχουν παρακολουθήσει την πορεία μου. Συνάδελφοί μου στην αυτοδιοίκηση μου ζητούν να φωτογραφηθούμε» και στη συνέχεια υπογράμμισε ότι:

«Έχω δεχθεί σεξισμό, ο χώρος της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης είναι ανδροκρατούμενος. Έχω δεχθεί ειρωνικά σχόλια για την εξωτερική μου εμφάνιση. Έχω ψωνίσει από τη λαϊκή. Παλιά έλεγαν ότι είμαι η ωραιότερη της λαϊκής. Νιώθω όμορφη και αγαπώ τον εαυτό μου αλλά δεν αποδέχομαι τον όρο sex symbol».

Η ίδια πρόσθεσε στη συνέχεια: «Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο σε μια σχέση, αλλά δεν είναι η βασική παράμετρος για να διατηρηθεί. Δε θα έκανα σχέση με μικρότερο. Οι άνδρες που πέρασαν από τη ζωή μου είναι ήρωες και τυχεροί. Θέλει αρετή και τόλμη για να με αντέξουν. Δε με φλερτάρουν οι άνδρες, πιθανόν να με φοβούνται. Θέλω ο σύντροφός μου να με εξιτάρει πνευματικά και όχι με την οικονομική του κατάσταση. Έχω πλούσια την γκαρνταρόμπα μου, έχω τουαλέτες αλλά και οικονομικά ρούχα».

Τέλος, η Μαρίνα Πατούλη είπε: «Μου δίνει τεράστια δύναμη η αγάπη του κόσμου και των γυναικών. Μου δίνουν χαρά οι επιλογές που έχω κάνει. Όλα αυτά είναι πυλώνες που με θωρακίζουν, να παραβλέπω και να προχωράω».

Διαβάστε επίσης:

Ο ηθοποιός Τζέικομπ Ελόρντι κατηγορείται ότι έπιασε δημοσιογράφο από τον λαιμό

Τέιλορ Σουίφτ: H «ασεβής» κίνηση απέναντι στη Σελίν Ντιόν που σχολιάστηκε – «Είναι λεκές στην καριέρα της» (Video)

O Kevin Bacon τραγουδάει το «My Sharona» στο αλπακά του αλλά… τρώει πόρτα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:44