search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 06:24
MENU CLOSE

Τέιλορ Σουίφτ: H «ασεβής» κίνηση απέναντι στη Σελίν Ντιόν που σχολιάστηκε – «Είναι λεκές στην καριέρα της» (Video)

05.02.2024 14:19
swift-new

Απρεπής έως προσβλητική χαρακτηρίστηκε μια κίνηση της Τέιλοφ Σουίφτ απέναντι στη Σελίν Ντιόν κατά τη διάρκεια της λαμπερής βραδιάς των βραβείων Grammy.

Συγκεκριμένα, όταν η Σελίν Ντιόν φώναξε την Τέιλορ Σουίφτ για να παραλάβει το βραβείο της, εκείνη δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της και αφού αγκάλιασε τους συνεργάτες της Τζακ Αντόνοφ, Λάνα Ντελ Ρέι, αλλά και όποιον έβρισκε μπροστά της, έφτασε στη σκηνή, παίρνοντας από τα χέρια της Σελίν Ντιόν το βραβείο, χωρίς ωστόσο να αγκαλιάσει και την ίδια.

Το στιγμιότυπο σχολιάστηκε έντονα στα social media, με τους χρήστες του Twitter να κάνουν λόγο για ασέβεια εκ μέρους της Τέιλορ Σουίφτ απέναντι στη σπουδαία ερμηνεύτρια.

«Η Τέιλορ Σουίφτ αγνόησε πλήρως την Σελίν Ντιόν. Μεγάλη ασέβεια από μέρους της», «Η Τέιλορ Σουίφτ μόλις πήρε το βραβείο για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς από τη Σελίν Ντιόν χωρίς να αναγνωρίσει ότι ένας θρύλος της παρέδιδε το βραβείο» σχολίασε κάποιος χρήστης του διαδικτύου με άλλους να χαρακτηρίζουν τη στιγμή αυτή ως «λεκέ» στην καριέρα της Τέιλορ Σουίφτ.

Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν αρνητικά το εν λόγω στιγμιότυπο ήταν και η πρωταγωνίστρια της σειράς Real Housewives of Potomac, Κάντιας Ντίλαρντ Μπάσετ η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν μου αρέσει που η Tay αγνόησε τη βασίλισσα Celine».

Άλλοι, πάλι, επικεντρώθηκαν στο πόσο σημαντική ήταν η παρουσία της Σελίν Ντιόν στα βραβεία. «Δεν προσπαθώ να γίνω κακιά, αλλά το να δίδεται ένα Grammy από τη Σελίν Ντιόν στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά από πολύ καιρό είναι τρελό» ανέφερε ένα ακόμα σχόλιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 34χρονη Σουίφτ τραγούδησε με ενθουσιασμό την επιτυχία της Ντιόν «The Power of Love» όταν η Καναδή σούπερ σταρ ανέβηκε στη σκηνή για την εμφάνιση-έκπληξη στην τελετή.

Λίγη ώρα αργότερα, οι δυο κυρίες εθεάθησαν αγκαλιασμένες στα παρασκήνια, ενώ πόζαραν για φωτογραφίες, καταρρίπτοντας -μεταξύ άλλων- τις όποιες εικασίες περί κακών σχέσεων…

Η συγκινητική εμφάνιση της Σελίν Ντιόν στα Grammy

Σημειώνεται ότι η παρουσία της Σελίν Ντιόν στα βραβεία Grammy ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση της τραγουδίστριας έπειτα από μετά τη διάγνωσή της με Σύνδρομο Δυσκίνητου Ατόμου.

Μόλις η Σελίν Ντιόν ανέβηκε, μάλιστα, στη σκηνή για να απονείμει το βραβείο του καλύτερου άλμπουμ της χρονιάς, όλοι οι παρευρισκόμενοι στην αίθουσα απονομής των Grammy σηκώθηκαν όρθιοι, χειροκροτώντας την με την ίδια να τους ευχαριστεί, εμφανώς συγκινημένη.

«Σας ευχαριστώ όλους. Σας αγαπώ. Είστε πανέμορφοι. Όταν σας λέω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, το εννοώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Όσοι είναι ευλογημένοι να βρίσκονται στην τελετή των Grammy, δεν θα πρέπει ποτέ να θεωρούν δεδομένη την αγάπη και τη χαρά που φέρνει η μουσική στις ζωές μας και σε όλο τον κόσμο.

Και τώρα με μεγάλη χαρά θα παρουσιάσω το Grammy που πριν από 27 χρόνια μου έδωσαν η Νταϊάνα Ρος και ο Στινγκ, αυτό για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

O Kevin Bacon τραγουδάει το «My Sharona» στο αλπακά του αλλά… τρώει πόρτα (Video)

Γιάννης Στάνκογλου για τη φημολογούμενη σχέση με τη Χρηστίδου – «Δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα» (Video)

Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Τα πρώτα χρόνια η εμφάνισή μου στάθηκε εμπόδιο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50