search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 10:03
MENU CLOSE

Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Τα πρώτα χρόνια η εμφάνισή μου στάθηκε εμπόδιο» (Video)

05.02.2024 11:19
stathakopoyloy-new

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την καλλιτεχνική της πορεία αναφέρθηκε η Πέγκυ Σταθακοπούλου, επισημαίνοντας ότι η εμφάνισή της νιώθει ότι στάθηκε εμπόδιο τα πρώτα χρόνια της καριέρας της.

Μιλώντας στην εκπομπή «I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ», η ηθοποιός μίλησε στη συνέχεια για την απόφασή της να αφοσιωθεί στο θέατρο, παραμερίζοντας την τηλεόραση.

«Νομίζω ότι δεν παραμέρισα το υποκριτικό μου κομμάτι για την εξωτερική μου εμφάνιση. Νομίζω ότι δεν είχα συνείδηση τόσο πολύ αυτού που ακούω πολλές φορές και νομίζω ότι πολλές ωραίες γυναίκες δεν έχουν την απόλυτη συνείδηση του τι εκπέμπουν. Δεν ήθελα να μείνω σε αυτό και νομίζω ότι δεν το ήξερα και δεν το έλαβα ποτέ υπόψιν μου. Αντίθετα, αισθάνθηκα μερικές φορές ότι ήταν ένα εμπόδιο» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, η Πέγκυ Σταθακοπούλου αναφέρθηκε σε κάποιες αρνητικές κριτικές που είχε δεχθεί ως νέα ηθοποιός, μια περίοδος που η ίδια προσπαθούσε να αποδείξει το ταλέντο της στη σκηνή.

«Δηλαδή τα πρώτα χρόνια θέλω να πω ότι σε κάποιες από τις κριτικές που έπαιρνα σαν ηθοποιός στο θέατρο, σαν νέα κοπέλα, πολλές φορές σχολιαζόταν με ελαφρώς πικρό τρόπο ότι “περιφέρει τον εαυτό της πάνω στη σκηνή”. Με πείραζε πάρα πολύ, με πλήγωνε πάρα πολύ» είπε και πρόσθεσε:

«Δεν στάθηκα σε αυτό, ευτυχώς και αυτό που με γοήτευε πάντα στη δουλειά μας είναι ότι κάποιες πλευρές μας, που είναι πολύ τακτοποιημένες και χωμένες βαθιά, μας βοηθούσε η ίδια η δουλειά να τις βγάλουμε πιο χύμα. Έτσι ανακάλυπτα τον εαυτό μου μέσα από αυτά που έκανα και, επίσης, μάθαινα πολλά πράγματα, ακόμα και μέχρι τώρα, από πολύ σημαντικούς σκηνοθέτες και καταπληκτικούς ηθοποιούς».

Διαβάστε επίσης:

Τσιμτσιλή: Πιο… σέξι από ποτέ στην εκπομπή της – «Η μαμά μου θα έλεγε: “Τη φούστα σου δεν την έβαλες;”» (Video)

Grammy: Ιστορικό ρεκόρ για την Τέιλορ Σουίφτ, η συγκινητική εμφάνιση της Σελίν Ντιόν – Όλοι οι νικητές (Videos)

Τζέιμι Λι Κέρτις: «25 χρόνια καθαρή και νηφάλια – Δεν είμαι μόνη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 10:03