search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 17:18
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Η κορυφαία πεντάδα της Τρίτης ήταν ίδια και απαράλλαχτη με αυτή της Δευτέρας

07.02.2024 19:58
tile8easi

Στις τέσσερις πρώτες θέσεις του ημερήσιου τηλεβαρόμετρο της Τρίτης ταιριάζουν γάντι οι Καβαφικοί στίχοι της «Μονοτονίας». Η κατάταξη ήταν ίδια και απαράλλαχτη. Σχεδόν απαράλλαχτες ήταν και οι τηλεθεαματικότητες των εκπομπών έως την τέταρτη βαθμίδα της κλίμακας Nielsen με τα δέκα δημοφιλέστερα προγράμματα.

Η πρώτη διαφοροποίηση σε σχέση με την Δευτέρα σημειώθηκε στην πέμπτη θέση. Χθες σε αυτή τη βαθμίδα βρέθηκε η σειρά «Ο παράδεισος των κυριών», ενώ μια μέρα νωρίτερα ήταν το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης». Το τηλεπαιχνίδι του Star, στο χθεσινό επεισόδιο του οποίου παίκτρια κατάφερε να διπλασιάσει το ποσό που είχε συγκεντρώσει και να κερδίσει το αυτοκίνητο, αποτέλεσε έκτη επιλογή των τηλεθεατών μέσα στη μέρα.

Έβδομο σε απόδοση πρόγραμμα ήταν το κεντρικό δελτίο του Mega, το οποίο ήταν πρώτο στην τυπολογία του χάρη στην τηλεθέαση που είχε. Η σειρά «Το ναυάγιο» του σταθμού της Συγγρού πλασαρίστηκε στην όγδοη θέση, το «Masterchef» ήταν μια θέση πιο κάτω και το αθλητικό δελτίο του Mega αν και διάρκειας μόλις επτά λεπτών είχε υψηλή συγκέντρωση τηλεθεατών για αυτό και βρέθηκε στην δέκατη θέση.

Εκτός δεκάδας το «Survivor» που πάει να πει ότι κατάφερε τηλεθέαση μικρότερη του 5,8%, ποσοστό το οποίο κατάφεραν οι Αθλητικές ειδήσεις του Mega.

Διαβάστε επίσης:

Μη χάσετε το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου

Η πίτα τηλεθέασης της Τρίτης ήταν σαν εκείνη της Δευτέρας: Πρώτο πάλι το Mega

Εκτός εαυτού ο Ατζούν στο τουρκικό Survivor – Ουρλιάζει σε παίκτρια και πετάει το σκαμπό (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 17:17