search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 02:23
MENU CLOSE

«Βοomers»: Νέα εκπομπή σήμερα αντί του «Ράδιο Αρβύλα» από Κανάκη-Σερβετά-Κιούση

08.02.2024 09:28
kanakis-new

Αιφνιδίασε χθες βράδυ λίγο πριν το φινάλε του «Ράδιο Αρβύλα» ο Αντώνης Κανάκης, κεντρίζοντας ταυτόχρονα την περιέργεια λέγοντας, απευθυνόμενος στους τηλεθεατές, ότι σήμερα (8/2) το βράδυ δεν θα μεταδοθεί ένα ακόμη επεισόδιο της σατιρικής εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» αλλά κάτι άλλο, το οποίο πάλι θα έχει το DNA της παρέας Αντώνη Κανάκη, Χρήστου Κιούση, Γιάννη Σερβετά και της ομάδας παραγωγής.

«Boomers» θα τιτλοφορείται η νέα πρόταση που θα συστήσουν απόψε, κατά τα λεγόμενα του κεντρικού παρουσιαστή του, στην θέση του «Ράδιο Αρβύλα».

Ο Κανάκης εξήγησε ότι ήταν κάτι που σκέφτονταν από καιρό και το ετοίμαζαν αλλά η απόφαση να κάνει πρεμιέρα η εκπομπή σήμερα ήταν μάλλον της στιγμής, δεδομένου ότι και στο σημερινό πρόγραμμα του καναλιού στις 20.00 υπάρχει η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

«Ετοιμαζόμαστε εδώ και καιρό αλλά – είτε το πιστεύετε, είτε όχι – το αποφασίσαμε μόλις σήμερα (σ.σ. χθες). Δεν είχαμε σκοπό να το βγάλουμε. Αποφασίσαμε ότι αύριο (σ.σ. σήμερα) θα βγουν στον αέρα οι «Boomers».

Τι είναι οι «Boomers»; Οι «Boomers» είμαστε εμείς πάλι. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της τηλεόρασης που μία εκπομπή πρέπει να βγαίνει τόσο στα καλά καθούμενα στον αέρα, χωρίς να προηγηθεί τίποτα. Αύριο (σ.σ. σήμερα) στις 20:00 θα είναι στον αέρα οι «Boomers», ενημέρωσε ο Αντώνης Κανάκης.

Ένας λόγος για τον οποίον οι συντελεστές της εκπομπής δεν κρατιούνταν, όπως φάνηκε και στα λεγόμενα του παρουσιαστή, ήταν μεταξύ άλλων το σκηνικό της νέας πρότασης που θέλουν να καταθέσουν. Τόνισε δε πως και οι ίδιοι χρειάζονταν αέρα ανανέωσης δίνονταν το περίγραμμα των «Boomers», χαρακτηρίζοντας το «παρακλάδι του «Ράδιο Αρβύλα».

Επί λέξει ο Κανάνκης είπε: «Οι «Boomers» είναι μία καινούργια εκπομπή που όμως δεν είναι μία καινούργια εκπομπή. Θα είναι κατά κάποιον τρόπο ένα παρακλάδι του Ράδιο Αρβύλα. Γιατί θα υπάρχουν οι «Boomers»; Γιατί αρχικά ένα αεράκι ανανέωσης ποτέ δεν έκανε κακό.

Δεύτερον, γιατί έχουμε ετοιμάσει ένα καταπληκτικό σκηνικό και ανυπομονούμε να σας το δείξουμε αύριο… είναι απίστευτο το πλατό. Και τρίτον, γιατί θέλουμε εκτός από τα σατιρικά πράγματα που κάνουμε στο Ράδιο Αρβύλα να σας δείξουμε και κάτι ακόμα».

Όσα ανακοίνωσε ο Κανάκης στο 45:35 του σχετικού βίντεο της χθεσινής εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα»:

Διαβάστε επίσης:

Μη χάσετε το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου

Η πίτα τηλεθέασης της Τρίτης ήταν σαν εκείνη της Δευτέρας: Πρώτο πάλι το Mega

Τηλεθέαση: Η κορυφαία πεντάδα της Τρίτης ήταν ίδια και απαράλλαχτη με αυτή της Δευτέρας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06