search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 03:08
MENU CLOSE

Λάκης Λαζόπουλος για τον ομοφυλόφιλο Μέγα Αλέξανδρο του Netflix: «Τι πάθαμε, τι πάθαμε;»

09.02.2024 13:11
lazopoulos_0612_1460-820_new
credit: NDP Photo Agency

Τελικά ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ή όχι ομοφυλόφιλος; Το… μέγα αυτό ερώτημα που προέκυψε απο την προβολή ενός ντοκιμαντέρ στο Netflix σχολίασε ο Λάκης Λαζόπουλος στο σημερινό καθιερωμένο του Podcast «Έξω από το στόμα του Λάκη».

«Τι πάθαμε, τι πάθαμε; Καλύτερα να μας ερχόταν μια ρουκέτα από την Τουρκία, παρά που μας ήρθε ο Μέγας Αλέξανδρος από το Netflix. Πω, πω, πω! Μα επιτρέπεται, ο Μέγας Αλέξανδρος που ήταν και Μέγας, δεν ήταν μικρός Αλέξανδρος, να ξεκινάει την εκστρατεία κατά των Περσών με γλωσσόφιλα στον Ηφαιστίωνα;

Και επιτρέπεται τέτοιο ιστορικό φάλτσο, που το γράψανε στην Καθημερινή: με φάλτσα ξεκίνησε η σειρά Μέγας Αλέξανδρος, ότι έκαναν λάθος οι ξένοι στην ενημέρωση.

Μας ενημέρωσαν ότι ήταν γκέι, ενώ ήταν στρέιτ ο Μέγας Αλέξανδρος. Είναι σαν το τελευταίο που μας έμαθε η εκκλησία ότι οι παπάδες είναι όλοι στρέιτ και δεν υπάρχει κανένας γκέι.

Με αυτές τις δύο επιγνώσεις πλέον, ότι τόσο ο Μέγας Αλέξανδρος όσο και οι παπάδες είναι στρέιτ, παρακαλούμε να προχωρήσουμε όλοι και να πορευτούμε προς το μέλλον.

Οι Έλληνες πέφτουνε από τα σύννεφα από την ώρα που γεννιούνται ως τα βαθιά γεράματα, αλλά όταν φτάνεις 100 χρονών και πέφτεις από τα σύννεφα είναι πολύ φυσιολογικό να σου σπάσουν όλα τα κόκαλα.

Σταματήστε να πέφτετε από τα σύννεφα και να μαθαίνεται την ιστορία όχι βεβαίως από τα βιβλία τα σχολικά που είναι γραμμένα καθ’ υπόδειξιν, αλλά να διαβάζετε τα βιβλία τα ιστορικά τα οποία έχουν σχέση με την ιστορία…», είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Η σκηνή – που έχει προκαλέσει αντιδράσεις – παρουσιάζεται στα δέκα πρώτα λεπτά του επεισοδίου της πρεμιέρας του ντοκιμαντέρ, όπου ο μακεδόνας βασιλιάς, μετά από μια πάλη με τον Ηφαιστίωνα, φιλάει στο στόμα τον φίλο του.

Στο ντοκιμαντέρ του Netflix ο Ηφαιστίωνας παρουσιάζεται ως ένας αγαπημένος σύντροφος και ο μεγαλύτερος έρωτας του Αλέξανδρου.

Διαβάστε επίσης

Με τηλεθέαση αντίστοιχη άνω του ενός εκατ. τηλεθεατών η «Γη της ελιάς» την Τετάρτη

«Κατάληψη» στην κορυφή της τηλεθέασης από το Mega

Λιάγκας κατά Βελόπουλου: Είναι μηνύσιμο – Λέτε ψέματα για να διεγείρετε τα πάθη των ολίγων ανθρώπων που σας ψηφίζουν (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42