search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 08:58
MENU CLOSE

Με τηλεθέαση αντίστοιχη άνω του ενός εκατ. τηλεθεατών η «Γη της ελιάς» την Τετάρτη

08.02.2024 19:21
H_ge_ths_Elias

Το όριο του ενός εκατ. τηλεθεατών ξεπέρασε για μια ακόμη φορά η σειρά «Η γη της ελιάς»  και ο δείκτης τηλεθέασης της Nielsen πήγε στο 10,1%.

Διψήφιο ποσοστό τηλεθέασης (10,2%) είχε να εμφανιστεί στο Top 10 της Nielsen από τις 29 Ιανουαρίου. Το είχε καταφέρει η σειρά του Mega και τότε.

Η κατάταξη στις πέντε πρώτες θέσεις του πίνακα τηλεθέασης  χθες ήταν ίδια με εκείνη της Δευτέρας.  Επίσης  η πρώτη τετράδα ήταν ολόδια με αυτή της Τρίτης.

Το αξιοσημείωτο της χθεσινής ημέρας ήταν το «μπρα ντε φερ» ανάμεσα στα ριάλιτι «Masterchef» και «Survivor» των Star και Σκάι, αντιστοίχως.

Τα δύο προγράμματα είχαν την ίδια ακριβώς τηλεθέασης, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, αλλά οι λεπτομέρειες στα δεύτερα δεκαδικά ψηφία έκριναν το μεταξύ τους αποτέλεσμα και εν τέλει στην ένατη θέση διακρίθηκε το μαγειρικό ριάλιτι, έναντι εκείνου με τις «εξωτικές» δοκιμασίες άμμου.

Διαβάστε επίσης:

«Κατάληψη» στην κορυφή της τηλεθέασης από το Mega

«Πρωταγωνιστές»: Έρευνα της εκπομπής για τους νέους που «σβήνουν» στην άσφαλτο

«Εξερράγη» ο Νίκος Ευαγγελάτος με τη δικηγόρο του YouTuber Hayate που τον αποκάλεσε «Εισαγγελάτο» – «Θέλει ανθρωπιά, σεβασμό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 08:51