search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:22
MENU CLOSE

«Εξερράγη» ο Νίκος Ευαγγελάτος με τη δικηγόρο του YouTuber Hayate – «Βασάνιζε ΑμεΑ, θα διαμαρτυρηθεί για διασυρμό;»

08.02.2024 18:44
evaggelatos-12

Εκτός εαυτού βγήκε ο Νίκος Ευαγγελάτος όταν φιλοξένησε στο Live News τη δικηγόρο του συλληφθέντα youtuber που κακοποιούσε σε ζωντανή μετάδοση ΑΜΕΑ επ’ αμοιβή.

Διαβάζοντας μήνυμα του συλληφθέντα, η δικηγόρος του, αποκάλεσε τον δημοσιογράφο «εισαγγελάτο» κάτι που εξόργισε τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο ίδιος αποκάλυψε, ότι ο youtuber Hayate του έστελνε απειλητικά μηνύματα. «Τα δείξαμε κιόλας», με τη δικηγόρο του να απαντά ότι ο πελάτης της θεωρεί ότι διασύρθηκε από τα Μέσα.

Ο δημοσιογράφος «εξερράγη» όμως όταν η δικηγόρος αμφισβήτησε ότι τα άτομα που εμφανίζονται στα επίμαχα βίντεο είναι ΑΜΕΑ.

«Το ποια είναι η αλήθεια του εντολέα μου θα το ακούσει αύριο η ανακρίτρια. Πέραν αυτού όμως, έχω δει, έναν τηλεοπτικό διασυρμό και επικρίσεις. Έχω ακούσει πολλές ανακρίβειες» ανέφερε αρχικά η Άννα Μαρία Φίλιππα.

«Το περιεχόμενο που είδατε δεν είναι μόνο του πελάτη μου. Δείχνετε τέιζερ και έχει γίνει μία μίξη βίντεο που αφορούν στην υπόθεση του Κερατσινίου. Δείξατε τον πελάτη μου να μιλάει σε ένα live και έλεγε πως: “έστειλα μήνυμα στον Εισαγγελάτο και του είπα να σταματήσει τους τραμπουκισμούς”. Αυτό είναι ένα live. Εσείς έχετε λάβει μήνυμα υβριστικό από τον πελάτη μου;» συμπλήρωσε η δικηγόρος του youtuber.

Με τον Νίκο Ευαγγελάτο να απαντά «θα σας το στείλουμε, έστειλε σε συνεργάτες της εκπομπής». «Ένα από αυτά που λέει αυτός ο άνθρωπος λέει πως με τον διασυρμό που έχει γίνει θα είμαστε κομπάρσοι στο ανακριτικό γραφείο. (…) Η νομοθεσία ακολουθεί το κοινωνικά φαινόμενα και πάνω σε αυτά νομοθετεί. Αυτή τη στιγμή έχουμε να κάνουμε με ένα κοινωνικό φαινόμενο που ακόμα δεν έχουμε αντιληφθεί. Ο εντολέας μου θα πρέπει να αφεθεί ήσυχος, να πει την αλήθεια του όπως την αντιλαμβάνεται» υπογράμμισε η κυρία Φίλιππα.

Αυτή η τοποθέτηση έκανε έξω φρενών τον παρουσιαστή της εκπομπής ο οποίος υπογράμμισε:«Να μας πείτε αν δέχεται την ενοχή του ή όχι. Μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος βασάνιζε ΑμεΑ, θα διαμαρτυρηθεί για διασυρμό αυτός ο άνθρωπος;».

«Από πού προκύπτει πως είναι ΑμεΑ αυτά τα παιδιά και τα βασάνιζε; Έχετε πιστοποιητικά; Ότι δεν έχουν ελεύθερη βούληση; Έχετε διαμορφώσει κοινή γνώμη και δεν πρέπει» απάντησε η δικηγόρος του youtuber. 

«Θέλει λίγο πιο ανθρωπιά κυρία Φίλιππα! Συγγνώμη αλλά δεν αντέχω! Λίγη πιο ανθρωπιά και από τους δικηγόρους! Αυτό που κάνετε τώρα είναι απαράδεκτο! Θέλει λίγο σεβασμό στον άνθρωπο» είπε χαρακτηριστικά και διέκοψε τη σύνδεση.

Αμέσως μετά, ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές που ανέβασε τους τόνους.«Απολογούμαι γιατί πραγματικά δεν είναι τρόπος αυτός που πρέπει να μιλάμε, αλλά υπάρχει ένα όριο. Κι εγώ το ξεπέρασα τώρα γι’ αυτό ζητώ συγγνώμη» ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Realclassic.gr: Στον «αέρα» το νέο θεματικό web radio του Real Group – 24ωρο πρόγραμμα μόνο με κλασσική μουσική

EΡΤNEWS: Συνέντευξη του – υποψήφιου για Όσκαρ – μοντέρ της ταινίας «Poor things» Γιώργου Μαυροψαρίδη (Video)

«Βοomers»: Νέα εκπομπή σήμερα αντί του «Ράδιο Αρβύλα» από Κανάκη-Σερβετά-Κιούση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:19