search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 02:56
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η μητέρα του 17χρονου που δέχθηκε άγρια επίθεση μέσα σε ΕΠΑΛ

10.02.2024 20:20
sxoleio_taxi_0502_1460-820_new

Σοκάρει η περιγραφή της μητέρας του 17χρονου που δέχτηκε επίθεση από συμμαθητές του στο ΕΠΑΛ Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη.

«Εν ώρα διαλείμματος μέσα στο διάδρομο του σχολείου γύρω στις 11:50 πριν χτυπήσει το κουδούνι πέρασε από εκεί το παιδί μου, αυτή η παρέα σπρωχνότανε, σπρώξανε και το παιδί μου καταλάθος; Εσκεμμένα; Για πλάκα; Δεν μπορούμε να το ξέρουμε αυτό. Ο γιος μου ζήτησε το λόγο, πιαστήκανε στα χέρια και ορμήξανε γύρω στα 15 – 20 άτομα. Απ’ ότι ξέρω τους 5 τους συλλάβανε, τους άλλους δεν τους έχουν βρει» ανέφερε στο MEGA η μητέρα του θύματος.

Μάλιστα, η ίδια μετέφερε την σοκαριστική περιγραφή του γιου της: «με έπιασαν κεφαλοκλείδωμα κι άρχισα να χάνομαι».

Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο αυτό κρούσμα σχολικής βίας σημειώθηκε κατά τη διάρκεια διαλείμματος στο σχολείο όταν πέντε μαθητές χτύπησαν τον 17χρονο, με συνέπεια το θύμα να απευθυνθεί προληπτικά σε νοσοκομείο.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ. και ακολούθησαν αναζητήσεις που οδήγησαν στη σύλληψη των εμπλεκόμενων στο επεισόδιο προσώπων.

Πρόκειται για μαθητές, ηλικίας 17 και 18 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη, ενώ με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Διαβάστε επίσης:

Στη φυλακή το μέλος των «Πυρήνων» – Η αγορά του όπλου και τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν το επόμενο θύμα στον πόλεμο της Greek Mafia

Θεσσαλονίκη: Όχημα της ΕΛ.ΑΣ. πήρε φωτιά εν κινήσει

Σύνταγμα: Τρεις συλλήψεις στο συλλαλητήριο για την Παλαιστίνη – Τραυματίστηκαν 4 αστυνομικοί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15