search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 02:23
MENU CLOSE

Στη φυλακή το μέλος των «Πυρήνων» – Η αγορά του όπλου και τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν το επόμενο θύμα στον πόλεμο της Greek Mafia

10.02.2024 19:48
spf

Σε ποινή φυλάκισης δύο ετών και ενός μηνός καταδικάστηκε το μέλος της οργάνωσης “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς”, που συνελήφθη την Παρασκευή, μαζί με τους δύο ΟΥΚάδες και τον πορτιέρη.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας δεν χορήγησε αναστολή έως την έφεση, με αποτέλεσμα ο καταδικασθείς να οδηγηθεί στη φυλακή, ενώ κατά την ακροαματική διαδικασία, έγινε γνωστό ότι ο κατηγορούμενος διέμενε σε άλλο χώρο.

Όπως επισήμανε ο συνήγόρος του, το μέλος της ΣΠΦ «είχε φύγει από το συγκεκριμένο σπίτι επειδή φοβόταν για τη σωματική του ακεραιότητα. Δημοσιεύματα έλεγαν ότι θα είναι το επόμενο θύμα στο πόλεμο της “Greek Mafia».

Απολογούμενος ο κατηγορούμενος υποστήριξε με τη σειρά του πως ο χώρος όπου πραγματοποιήθηκε η έρευνα δεν ήταν σπίτι του, όπως αποδεικνύεται κι από το μισθωτήριο. Είπε, δε, πως το πιστόλι το είχε αγοράσει η έγκυος σύντροφός του από την Ομόνοια για λόγους αυτοπροστασίας, κίνηση με την οποία ο ίδιος διαφωνούσε.

«Βρήκε κάποιον στην Ομόνοια, τού έδωσε λεφτά. Πριν το προμηθευτεί δεν το ήξερα, μετά το είδα μην κοροϊδευόμαστε. Αυτός που πούλησε το πιστόλι ήθελε να ξεφορτωθεί και τις σφαίρες που δεν ταίριαζαν καν στο πιστόλι», είπε ο κατηγορούμενος.

Σε βάρος του καταδικασθέντα είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της παράβαση του νόμου περί όπλων και της κατοχής ναρκωτικών δια ιδίαν χρήση.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Όχημα της ΕΛ.ΑΣ. πήρε φωτιά εν κινήσει

Σύνταγμα: Τρεις συλλήψεις στο συλλαλητήριο για την Παλαιστίνη – Τραυματίστηκαν 4 αστυνομικοί

Θεσσαλονίκη: Αισιοδοξία για την υγεία του 12χρονου που κατάπιε ωμό ζυμαρικό 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48