search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 08:29
MENU CLOSE

Αντώνης Κανάκης: Έχασε την αγωγή σε βάρος του ΣΚΑΪ

13.02.2024 18:08
kanakis-new

Νικητής αναδείχθηκε ο ΣΚΑΪ στη δικαστική διαμάχη που είχε με τον Αντώνη Κανάκη και την εταιρεία παραγωγής TONY PRODUCTIONS.

Πιο συγκεκριμένα, με την απόφαση 137/2024 το δικαστήριο έκρινε ότι ο ΣΚΑΪ λειτουργώντας με απόλυτη νομιμότητα κατήγγειλε τη σύμβασή τους, αφού ο κ. Κανάκης και η εταιρεία TONY PRODUCTIONS είχαν αθετήσει τους όρους της σύμβασης, αρνούμενοι να παράξουν και να μεταδώσουν τις εκπομπές ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ και ΒΙΝΥΛΙΟ, βάσει της συμφωνίας, παραβιάζοντας έτσι τις συμβατικές τους υποχρεώσεις.

Με την απόφαση αυτή, το Δικαστήριο αφήνει ανοιχτό τον δρόμο σε περίπτωση που ο ΣΚΑΪ θελήσει να διεκδικήσει πίσω χρήματα που είχαν καταβληθεί αχρεωστήτως στους ενάγοντες για εκπομπές που ουδέποτε παρέδωσαν που ξεπερνούν τα € 250.000. Μάλιστα, το Δικαστήριο επιδίκασε σε βάρος των εναγόντων και δικαστικά έξοδα ύψους € 15.298.

Η αντιδικία μεταξύ των δυο πλευρών ξεκίνησε το 2020, όταν ο Αντώνης Κανάκης, κατηγόρησε τον ΣΚΑΪ για μη τήρηση των συμβατικών τους υποχρεώσεων, με μία σειρά από σχετικές ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις εναντίον του σταθμού. Ο ΣΚΑΪ από την πρώτη στιγμή ανέφερε πως είχε τηρήσει τις υποχρεώσεις του στο ακέραιο.

Ο Αντώνης Κανάκης και η εταιρεία του TONY PRODUCTIONS προσέφυγαν στα Δικαστήρια και με αγωγή ζητούσαν να αναγνωριστεί η ακυρότητα της καταγγελίας της σύμβασής τους, στην οποία προέβη ο ΣΚΑΪ τον Ιανουάριο του 2020, ενώ ζητούσαν και αποζημίωση € 2.232.927 στην εταιρεία και € 250.000 στον κ. Κανάκη προσωπικά.

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμια ημέρα Ραδιοφώνου: Αφιερώματα από τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ – Στην Τεχνόπολη το συνέδριο «All things radio»

Στον ιντερνετικό «αέρα» το web radio του Παναθηναϊκού

BBC: Ραδιοφωνικό ντοκιμαντέρ για τις υποκλοπές, τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και την ελευθεροτυπία στην Ελλάδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:12