search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:57
MENU CLOSE

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο υπό βροχή στο κέντρο της Αθήνας (Photos)

15.02.2024 13:33
συλλαλιτιριο νες

Nέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο υπό βροχή πραγματοποιείται στο κέντρο της ως αντίδραση στο νομοσχέδιο για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων.

Στο πανελλαδικό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο έχουν δηλώσει συμμετοχή φοιτητικοί σύλλογοι, μαθητές, εργαζόμενοι σε ΑΕΙ και μέλη ΔΕΠ (Διδακτικό Ερευνητικό Προσωπικό).

το ΔΣ της ΟΛΜΕ στηρίζει, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της, το δημόσιο χαρακτήρα των Πανεπιστημίων και καλεί όλους και όλες να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση των φοιτητών/-τριών.

Και η ΔΟΕ προκήρυξε τρίωρη στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 14.00 και επιπλέον στάση εργασίας για την κάλυψη των εκπαιδευτικών του Ολοήμερου και του διευρυμένου ωραρίου (14.00 – 17.30).

Πριν από λίγη ώρα έκλεισε η Πανεπιστημίου, ενώ σταδιακά αναμένεται να κλείσουν και άλλοι δρόμοι στο κέντρο της πρωτεύουσας για την πορεία.

Διαβάστε επίσης

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Πολλοί, διάφοροι βιάστηκαν πάρα πολύ – Δεν έχω τίποτα και έχω τα πάντα, δεν είμαι άγιος» (video)

Αγρότες: Παραμένουν στα μπλόκα και «δείχνουν» κλιμάκωση – Σήμερα η κρίσιμη συνεδρίαση του πανελλαδικού συντονιστικού (videos)

Γλυφάδα: Στο κίνητρο του 76χρονου επικεντρώνονται οι έρευνες – «Κάποιος του είπε ότι αν δε φεύγεις από το σπίτι θα σε κάψω σαν ποντίκι» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:56