search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 18:55
MENU CLOSE

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Πολλοί, διάφοροι βιάστηκαν πάρα πολύ – Δεν έχω τίποτα και έχω τα πάντα, δεν είμαι άγιος» (video)

15.02.2024 12:44
polixronopoulos_1502_1460-820_new

Ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, μίλησε για τις εις βάρος του κατηγορίες, ενώ προανήγγειλε και προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά όλων όσοι έχουν προβεί σε καταγγελίες σε βάρος του.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», ο Πολυχρονόπουλος -που κατηγορείται για «ξέπλυμα χρήματος» και φέρεται να εκμεταλλευόταν δωρεές πολιτών για να παίζει τζόγο- σχολίασε όσα έχουν ειπωθεί σε ΜΜΕ από καταγγέλλοντες σε βάρος του, αλλά και για τη φωτογραφία του, να παίζει «φρουτάκια».

Στο σχόλιο της δημοσιογράφου του ΑΝΤ1 ότι παραμένουν πολλοί οι άνθρωποι που επισκέπτονται την κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος» για να πάρουν φαγητό, είπε ότι «θα ήταν πιο πολλοί αν δεν ήταν η προβολή από τα Μέσα Ενημέρωσης και ότι περιμένουμε εδώ τον εισαγγελέα», ενώ σε ότι αφορά τα όσα έχουν ακουστεί σε βάρος του και τον σάλο που έχει προκληθεί είπε ότι «πολλοί, διάφοροι βιάστηκαν πάρα πολύ».

Ο κ. Πολυχρονόπουλος προανήγγειλε προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά όλων όσοι έχουν εμφανιστεί σε ΜΜΕ και έχουν προβεί σε καταγγελίες σε βάρος του, πχ. ότι πουλάει τρόφιμα και αντικείμενα απο δωρές, λέγοντας ότι «στον εισαγγελέα θα πάνε και όσοι έχουν μιλήσει για μένα. Ξέρετε στις εκπομπές ποιοι είναι και θα πρέπει να δώσετε στον εισαγγελέα τα στοιχεία τους».

Για τη σχέση του με τον τζόγο και τη φωτογραφία του να παίζει «φρουτάκια», απάντησε ότι θα προσφύγει στον εισαγγελέα εναντίον τους, λέγοντας: «Με κατηγόρησαν για εγκληματική οργάνωση, για ξέπλυμα χρήματος και για απάτη… με φωτογραφία του 2013-2014; Είδες πως είμαι εκεί; Κοίτα πως είμαι. Είδες στην φωτογραφία πως φαίνομαι; Και η φωτογραφία είναι παράνομη. Δεν με κατηγόρησε κάποιος. Και με ποιο δικαίωμα έβγαλαν φωτογραφία δικιά μου από το 2013-14 για αυτό το πράγμα, έβγαλαν την προσωπική μου ζωή».

Στο κατά πόσον αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω, θα δημιουργούσε πάλι την κοινωνική κουζίνα, απάντησε: «Πάλι τα ίδια θα έκανα. Αν χρειάζεσαι 2.500 ευρώ και παίρνεις 900, θα ψάξεις να βρεις τα άλλα για να καλύψεις τις ανάγκες των ανρθώπων. Θα ξεκινούσα πάλι. Είμαι “εκατομμυριούχος”, δεν έχω τίποτα και έχω τα πάντα, το λέω συχνά αυτό. Δεν είμαι άγιος».

Διαβάστε επίσης:

Αγρότες: Παραμένουν στα μπλόκα και «δείχνουν» κλιμάκωση – Σήμερα η κρίσιμη συνεδρίαση του πανελλαδικού συντονιστικού (videos)

Γλυφάδα: Στο κίνητρο του 76χρονου επικεντρώνονται οι έρευνες – «Κάποιος του είπε ότι αν δε φεύγεις από το σπίτι θα σε κάψω σαν ποντίκι» (video)

Μαρία Καρυστιανού-Τέμπη: Αλλοίωσαν το χώρο του δυστυχήματος – οι πραγματογνώμονες δεν έκαναν ποτέ αυτοψία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 18:51