search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 11:51
MENU CLOSE

Βασίλης Δημάκης: «Τα συναισθήματά μου είναι ανύπαρκτα» λέει μετά τον χωρισμό από την Ερασμία Μάνου (Video)

21.02.2024 14:25
manoy-dimakis-new

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Ερασμία Μάνου και Βασίλης Δημάκης, λίγους μόλις μήνες μετά το σύμφωνο συμβίωσης που οι δυο τους υπέγραψαν στη φυλακή.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Βασίλης Δημάκης με μία ανάρτησή του στα social media μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου εκτίει την ποινή του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» μοιράστηκε, μάλιστα, κάποιες λεπτομέρειες αναφορικά με το παρασκήνιο που οδήγησε το ζευγάρι στο τέλος.

«Πριν κανα μισάωρο, ήρθε ο κύριος Αθανασίου, υπέγραψα όπου λύθηκε το σύμφωνο με την πρώην σύντροφό μου. Όλα κομπλέ, είναι μια μορφή ελευθερίας» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Τα συναισθήματά μου είναι ανύπαρκτα… έως και ανύπαρκτα. Εντάξει, περάσαμε καλά, μια χαρά. Την ευχαριστώ για ό, τι έχει κάνει για μένα, ελπίζω να με ευχαριστήσει κι αυτή, αν θεωρεί ότι έχω κάνει κάτι γι’ αυτή. Τι άλλο να πω, να είναι καλά. Καλή ζωή να έχει. Της εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Δημάκης αναφέρθηκε στους λόγους του χωρισμού και τα συναισθήματά του, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, δηλώνοντας σίγουρος για την απόφασή του.

«Είμαι απόλυτος στην απόφασή μου. Μετά από κάποιον χρόνο όταν βρίσκεσαι στη φυλακή και βλέπεις ότι υπάρχει από το πολύ ενδιαφέρον η απόλυτη αδιαφορία… Πολύ ενδιαφέρον εισέπραξα και ξαφνικά εν μία νυκτί, δεν ξαναείχαμε επικοινωνία, δεν έχει καμία λογική αυτό. Αυτό είναι όλο το θέμα, δεν με πειράζει κάπου όμως, ίσα-ίσα για φαντάσου να είχα βγει έξω, να είχαμε κάνει ένα παιδί, να είχαμε κάνει οικογένεια και εν μία νυκτί… Τι θα έκανα εγώ; Οι επόμενοι στόχοι μου είναι να μου περάσει ο εισαγγελέας τα ημερομίσθια να φύγω. Να βρω έναν άνθρωπο σωστό, να κάνω την οικογένειά μου. Να γράψω το βιβλίο μου, να κάνω αυτά που πρέπει να κάνω» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Δημάκης – Μάνου: Άδοξο τέλος στη σχέση τους

Σε δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Βασίλης Δημάκης, έγραψε: «Την Τρίτη 20/02/2024 το απόγευμα, σε προκαθορισμένο ραντεβού που κλείστηκε σήμερα έχω καλέσει τον συμβολαιογράφο κύριο Αντώνιου, έτσι ώστε να προβούμε στη λύση του συμφώνου συμβίωσης το οποίο είχαμε συνάψει με την κυρία Ερασμία Μανού πρώην σύντροφο μου!».

Και συνέχισε: «Οι λόγοι είναι αυστηρά προσωπικοί και άπτονται της ιδιωτικότητας του καθενός μας ξεχωριστά και προφανώς δεν είναι ανακοινώσιμοι κι ούτε αφορούν και κανέναν στο κάτω κάτω της γραφής. Το διαζύγιό μας άλλωστε, είναι απολύτως συναινετικό και θεωρούμε ότι είναι το καλύτερο και για τους δυο μας την προκειμένη στιγμή! Άλλωστε ο γράφων, έχει αποφασίσει στη ζωή του να μην παρεμβαίνει στην φυσική ροή των πραγμάτων! Όπως επίσης πολύ καλά γνωρίζω ότι ενίοτε “κάθε εμπόδιο για καλό”. Επίσης εύχομαι, σήμερα που είναι η γενέθλια ημέρα της, να τα εκατοστίσει, να παλεύει για ό,τι αγαπάει, να είναι πάντα γερή, δημιουργική και με ελεύθερη βούληση!».

Διαβάστε επίσης:

Ναταλία Λιονάκη: Πώς ζει και πώς είναι σήμερα η ηθοποιός που απαρνήθηκε τα εγκόσμια για να αφιερωθεί στον Θεό (Video)

«Βόμβα» Ατζούν: Ο Ροναλντίνιο μπαίνει στο Survivor! (Video)

Μπιγιονσέ: Πρώτη γυναίκα στην κορυφή της λίστας με τα καλύτερα κάντρι τραγούδια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 11:50