search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:48
MENU CLOSE

Ντάνι Άλβες: Ένοχος για τη σεξουαλική επίθεση σε 23χρονη – Καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκισης και πρόστιμο

22.02.2024 12:08
dani_alves

Αυλαία στη δίκη του Ντάνι Άλβες με την ανακοίνωση της ποινής στον καταδικασμένο πλέον βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή.

Η δίκη ήταν προγραμματισμένη για το πρωί της Πέμπτης, με την ισπανική εισαγγελία να ανακοινώνει την απόφαση της λίγο μετά τις 11:00 κρίνοντας ένοχο τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα για την σεξουαλική επίθεση σε βάρος μιας 23χρονης γυναίκας σε γνωστό κλαμπ στη Βαρκελώνη τον Ιανουάριο του 2022..

Ο Ντάνι Άλβες τιμωρήθηκε από την εισαγγελία της Ισπανίας σε 4,5 χρόνια φυλάκισης, με 150.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ για 9,5 χρόνια δεν θα μπορεί να έχει καμία επαφή με το θύμα.

Παράλληλα, αφού ολοκληρώσει την ποινή του στη φυλακή, ο Άλβες θα είναι υπό παρακολούθηση από τις ισπανικές αρχές για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο Άλβες έχει δικαίωμα έφεσης στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καταλονίας μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

Ο Βραζιλιάνος επιβεβαίωσε στο παρελθόν ότι είχε σεξουαλική επαφή με την κοπέλα στην τουαλέτα του νυχτερινού κέντρου, ωστόσο επέμεινε ότι ήταν συναινετικό, τονίζοντας ότι δεν της επιτέθηκε.

Διαβάστε επίσης:

Κύπελλο Ελλάδας: «Εφτάψυχος» ο Παναθηναϊκός – Απίστευτη πρόκριση στον τελικό με ασύλληπτο Ντραγκόβσκι, 6-5 στα πέναλτι επί του ΠΑΟΚ (Videos)

Στη Λεωφόρο ο Αλέξης Τσίπρας για το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Κάτοικος Πειραιά μέχρι το 2026 ο Άλεκ Πίτερς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:46