search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:31
MENU CLOSE

Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες – Πώς συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις

24.02.2024 17:17
trakter

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες, οι οποίοι έχουν στρέψει το βλέμμα τους στη σύνοδο των υπουργών Γεωργίας στις Βρυξέλλες την ερχόμενη Δευτέρα, περιμένοντας από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης να επιστρέψει με κέρδη για τον πρωτογενή τομέα..

Μάλιστα, οι αγρότες προετοιμάζουν δυναμικές κινητοποιήσεις σε τελωνεία και πόλεις για να ακουστεί, όπως λένε, η φωνή τους και στην Ευρώπη.

Ειδικότερα, στην Αχαΐα οι αγρότες της Αιγιάλειας θα συγκεντρωθούν απόψε στις 7 το απόγευμα, όπως κάθε μέρα, στο μπλοκ, στο ύψος του Σελινούντα στην παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών λίγο έξω από το Αίγιο.

Την ίδια ώρα, αγρότες, κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι από την Αιτωλοακαρνανία παραμένουν με τα τρακτέρ τους στον κόμβο του Χαλικίου στην παλαιά Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων.

Το μεσημέρι της Κυριακής, στις 12.00, οι αγρότες θα προχωρήσουν σε συμβολικό αποκλεισμό στο ίδιο ύψος της Ιονίας Οδού ενώ τη Δευτέρα θα κατευθυνθούν προς το Μεσολόγγι με τα τρακτέρ και θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.

Διαβάστε επίσης:

Δυτ. Αττική: Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας – Ελέγχθηκαν 498 άτομα, συνελήφθησαν 21

Θεσσαλονίκη: Έριξαν μπογιές στον Σταθμό του ΟΣΕ για τον έναν χρόνο από την τραγωδία των Τεμπών

Κτηνωδία στις Σπέτσες: Θανάτωσαν 4 αδέσποτα γατάκια – Σε εξέλιξη έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:30