search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:01
MENU CLOSE

Πολάκης: Ψηφίστηκε αυτό που έπρεπε – Πάμε δυνατά στις ευρωεκλογές

25.02.2024 15:56
polakis_pavlos

Την υπερψήφιση της πρότασης του συνεδρίου χαιρετίζει με ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος χθες τάχθηκε κατά των εκλογών.

«Ψηφίστηκε αυτό που έπρεπε. Πάμε δυνατά για ευρωεκλογές!», σχολιάζει σε πανηγυρικό τόνο παραθέτοντας αυτούσια το κείμενο της πρότασης Σ. Φάμελλου, Ν. Παππά και Γ. Τσίπρα 

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΜΑΖΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ!!

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ!

«Το κόμμα δεν πρέπει να μπει σε ένα νέο κύκλο εσωστρέφειας.

Δεν χρειάζεται νέα εκλογή Προέδρου.

Το Συνέδριο επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του στον Πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη και δίνει εντολή στον Πρόεδρο και τα όργανα του κόμματος να πάμε ενωμένοι στις επόμενες πολιτικές και εκλογικές μάχες με πρώτη αυτή των ευρωεκλογών, με ενιαία πολιτική λειτουργία, δεσμευόμενοι όλοι από το Καταστατικό και τη Διακήρυξη μας, για τα συμφέροντα της κοινωνίας και της χώρας.

Με συντροφικότητα και συλλογικότητα και με εργαλείο τις θέσεις και αποφάσεις του 4ου συνεδρίου ανασυγκροτούμε το Εκτελεστικό Γραφείο με τακτική λειτουργία για την ενίσχυση της πολιτικής μας δράσης, το οποίο εξουσιοδοτούμε να επεξεργαστεί προτάσεις για την ολοκλήρωση του μετασχηματισμού του κόμματος».

Διαβάστε επίσης:

Γεροβασίλη: Απολύτως σεβαστή η απόφαση από μένα – Δεν απέσυρα ποτέ την πρόταση μου

Στέφανος Κασσελάκης: «Κάποιοι θέλουν να μου χρεώσουν την αποτυχία και να πάμε σε ένα νέο ρινγκ» – Η πρώτη ανάρτηση μετά το συνέδριο

Παύλος Μαρινάκης: Με το νέο θεσμικό πλαίσιο δεν θα αναστέλλονται οι ποινές για όσους καταστρέφουν περιουσίες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:00