search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 10:25
MENU CLOSE

Τέμπη: «Ο Γεράσιμος είναι σε κώμα μετά από έναν χρόνο» – Συγκλονίζει η μητέρα του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι

25.02.2024 11:14
gerasimos-iasonas1

Ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Φιλίππου του Διακόνου εντός του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου από τον μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβα.

Παρέστησαν συγγενείς των θυμάτων, υπάλληλοι των σιδηροδρόμων και προσωπικό του σταθμού, καθώς μεταξύ των θυμάτων που μνημονεύτηκαν ήταν και εργαζόμενοι των τρένων, οι οποίοι που έχασαν τη ζωή τους στο πολύνεκρο δυστύχημα.

Για πρώτη φορά η η μητέρα του Γεράσιμου Γεωργιάδη, του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για τον Γολγοθά που ανεβαίνει η οικογένειά της εδώ και ένα χρόνο.

«Ο Γεράσιμος δίνει τιτάνια μάχη»

«Εδώ και έναν χρόνο ο Γεράσιμος δίνει γενναίο αγώνα για τη ζωή του. Ένα χρόνο μετά έχω τόσα πολλά να πω… δεν ήρθε η ώρα. Από την ημέρα του εγκλήματος αυθόρμητα στην αρχή, με προσπάθεια αργότερα, κρατάω τον θυμό. Γιατί επικεντρώθηκα στο πώς και όχι στο γιατί», είπε η μητέρα του Γεράσιμου.

«Πώς να διορθώσω… να γιατρέψω… να σώσω. Ο Γεράσιμος δίνει τιτάνια μάχη. Ακόμα είναι όλα κρίσιμα, δεν νοείται κάτι άλλο από το να είμαι δίπλα του απερίσπαστη, ανεπηρέαστη. Και η μόνη τιμωρία όσων φταίνε είναι να μπουν στη θέση μας. Όχι αυτών που έφυγαν, στη θέσω όσων έμειναν. Ακόμα δεν μπορώ να αντικρίσω την εικόνα με τα δύο βαγόνια σε ορθή γωνία», επισήμανε.

Διαβάστε επίσης:

Τέσσερα τηλεφωνήματα για φάρσες σε πρεσβείες και στη Βουλή – Αποδείχθηκαν φάρσες

Ιερά Οδος: Πεδίο μάχης με χημικά και μολότοφ έξω από τη Γεωπονική

Σεισμός 3,4 Ρίχτερ ανοιχτά της Μεθώνης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 10:21