search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:26
MENU CLOSE

Τέμπη: Γενέθλια στη ΜΕΘ για τον Γεράσιμο – O μόνος που επέζησε από το πρώτο βαγόνι

23.05.2023 09:54
tembi new

Γενέθλια στη ΜΕΘ έκανε ο Γεράσιμος, ο μόνος που κατάφερε να βγει ζωντανός από το πρώτο βαγόνι του μοιραίου τρένου που συγκρούστηκε μετωπικά στα Τέμπη

Ο Γεράσιμος έκλεισε τα 21 του και συνεχίζει να δίνει τη μάχη του.

Ο Γεράσιμος υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία και μπήκε σε ΜΕΘ. Ο οργανισμός του νεαρού δείχνει να αντέχει. Η μητέρα του τραυματία, βρίσκεται διαρκώς στο νοσοκομείο της Λάρισας και περιμένει να ακούσει από τα χείλη των γιατρών, πως ο γιος της, άνοιξε και πάλι τα μάτια του.

Πως όλο αυτό που έζησε θα μείνει πίσω και θα μοιάζει με ένα κακό όνειρο για την ίδια και το παιδί της.

Ο νεαρός φοιτητής βρίσκεται ακόμα σε κώμα, με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει κρίσιμη και σοβαρή, παρά την αισιοδοξία που επικρατεί στο ιατρικό επιτελείο, αφού κατάφερε να ξεπεράσει τις λοιμώξεις που τον ταλαιπωρούσαν το πρώτο διάστημα.

Η θεία του έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook γράφοντας: «21 σήμερα πολύχρονος να σε χαιρόμαστε, ευχόμαστε του χρόνου να σβήσεις μόνος σου τα κεράκια. Κράτα γερά μικρέ, μεγάλε μας γίγαντα. Σ’ αγαπάμε!

O νεαρός Γεράσιμος ήταν ο μοναδικός επιβάτης που επέζησε από το πρώτο βαγόνι. Υπέστη βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις και υποβλήθηκε σε λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις με σκοπό να αποσυμπιεστεί το κεφάλι του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. 

Διαβάστε επίσης

Ηλεία: Λαχτάρα για επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ – Άγνωστοι του επιτέθηκαν με πέτρες

Ποια μέρη «ψηφίζει» η New York Post για διακοπές στην Ελλάδα (photos)

Γλυφάδα: Σορός 71χρονης γυναίκας εντοπίστηκε στη μαρίνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:23