search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 04:55
MENU CLOSE

Μαρινάκης: Απολύτως καταδικαστέα η στοχοποίηση του Παύλου Χρηστίδη – Μεμονωμένες συμπεριφορές δεν απηχούν τον ρόλο της Εκκλησίας

26.02.2024 21:45
paylos-marinakis-new

Η κυβέρνηση καταδίκασε απερίφραστα την «στοχοποίηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παύλου. Χρηστίδη» και έκανε λόγο για «μεμονωμένες συμπεριφορές που δεν απηχούν τον ρόλο που διαδραματίζει η Εκκλησία».

«Η στοχοποίηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παύλου Χρηστίδη είναι απολύτως καταδικαστέα» ανέφερε σε ανάρτηση του ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. Και ο κ. Μαρινακης καταλήγει:

«Αυτές οι μεμονωμένες συμπεριφορές δεν απηχούν τον καίριο ρόλο που διαχρονικά διαδραματίζει η Εκκλησία ως προς την στήριξη της ελληνικής κοινωνίας.»

Διαβάστε επίσης:

Χαρίτσης για Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: «Οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν την κριτική την οποία ασκήσαμε εγκαίρως»

Βρυξέλλες: Τι προτείνουν για τους αγρότες εννέα υπουργοί Γεωργίας του ΕΛΚ – Κοινή ανακοίνωση

«Προεκλογική εκδήλωση» σε εκκλησία – Αποθέωσαν τον Γιάννη Καλλιάνο επειδή καταψήφισε το ν/σ για τον γάμο των ομόφυλων (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06