search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 15:32
MENU CLOSE

Γιώργος Νταλάρας: Νέο ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων – «Θα χαίρονται οι δικοί σας γι’ αυτό που κάνετε» (Video)

27.02.2024 11:48
ntalaras-new

Ένα ακόμα ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων είχε ο Γιώργος Νταλάρας με τον τραγουδιστή να ειρωνεύεται για ακόμα μια φορά ρεπόρτερ που τον περίμεναν προκειμένου να αποσπάσουν δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα, ο ερμηνευτής παραβρέθηκε στην παρουσίαση ενός βιβλίου. Κατά την έξοδό του από το βιβλιοπωλείο όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, δέχτηκε διάφορα ερωτήματα από τηλεοπτικά συνεργεία που τον περίμεναν.

«Τρέχω σαν τρελός» ήταν η πρώτη του αντίδραση στις κάμερες, ενώ αμέσως μετά γύρισε την πλάτη του και απομακρύνθηκε.

Οι ρεπόρτερ τον ακολούθησαν θέτοντάς του αρκετά ερωτήματα, ένα εκ των οποίων αφορούσε στην επικείμενη συνεργασία του με τον Χρήστο Μάστορα, που έχει κάνει διαφημίσεις, κάτι το οποίο κατέκρινε πριν από λίγο καιρό.

Η ερώτηση αυτή φαίνεται πως ενόχλησε, ωστόσο, τον Γιώργο Νταλάρα ο οποίος απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους με ειρωνικό τρόπο αναφέροντας τα εξής:

«Μου αρέσει αυτό που κάνετε, είσαστε καταπληκτικοί, συνεχίστε, μπράβο. Θα χαίρονται οι δικοί σας για αυτό που κάνετε».

Το πρώτο ξέσπασμα κατά των ρεπόρτερ 

Έναν μήνα νωρίτερα, όταν ο τραγουδιστής φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή για ένα αφιέρωμα για τον Βασίλη Τσιτσάνη, ξέσπασε κατά των ρεπόρτερ που τον περίμεναν για να επανατοποθετηθεί σχετικά με όσα είχε αναφέρει για τους νεότερους συναδέλφους του σε συνέντευξη.

Λίγο καιρό πριν, ο Γιώργος Νταλάρας είχε ξεσπάσει ξανά κατά των δημοσιογράφων προκαλώντας σάλο στα social media και όχι μόνο, εξαιτίας της συμπεριφοράς του.

 «Να ρωτήσω κάτι, αυτό που κάνετε τώρα, δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Και για εσάς και για τα κανάλια που εκπροσωπείτε. Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό αγόρι μου. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο, αν δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη θα ντραπείς. Στη βράση δεν κολλάει το σίδερο. Και εσύ που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει “είναι ντροπή αυτό που κάνεις”» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Άγγελος Διονυσίου: «Ποτέ δεν σκέφτηκα να φτάσω τον πατέρα μου – Είμαι στη σκιά του Στράτου Διονυσίου» (Video)

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Απαράδεκτο το κύμα μίσους κατά της Δανάης Μπάρκα» (Video)

Λαμπάτος κατά Φιλιππίδη: «Κράτησε κλειστές πόρτες στην πορεία μου – Είχε πολύ επιθετική συμπεριφορά εναντίον μου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 15:31