search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:47
MENU CLOSE

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Απαράδεκτο το κύμα μίσους κατά της Δανάης Μπάρκα» (Video)

27.02.2024 09:55
tsimtsili-mparka-kainoyrgioy-new

Στο θέμα που έχει προκύψει ανάμεσα στη Δανάη Μπάρκα και την Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσω της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια δεν θέλησε να σταθεί τόσο στο ερωτικό φιλί της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και πρώην της Κατερίνας Καινούργιου αλλά στα επικριτικά σχόλια που δέχεται η πρώτη, από τη στιγμή που η εν λόγω φωτογραφία κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Πρόκειται για χυδαιότητα, τοξικότητα και κατάρες σχολίασε η παρουσιάστρια του Happy Day, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για απαράδεκτες συμπεριφορές που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν.

Αναφερόμενη δε, στην επιλογή της Κατερίνας Καινούργιου να μην αναφερθεί καν στο γεγονός παρόλο που συνήθως τοποθετείται σε ό,τι την αφορά, τόνισε ότι με τη στάση της παρουσιάστρια δεν θέλησε να ρίξει… λάδι στη φωτιά!

«Θεωρώ απαράδεκτο όλο αυτό το κύμα μίσους που έχει δεχτεί η Δανάη Μπάρκα. Το να διοχετεύουμε μίσος, τοξικότητα, χυδαιότητα, να ευχόμαστε ασθένειες, καρκίνους… Να χρησιμοποιούμε χαρακτηριστικά της εξωτερικής εμφάνισης για να προσβάλουμε και να μειώσουμε και να τα κάνουμε και αντικείμενο χλευασμού…. Εντάξει, λίγο κάπου να το μετριάσουμε!», είπε αρχικά.

«Αυτό που γίνεται το τελευταίο 48ωρο, με αυτά τα μηνύματα μίσους, νομίζω ότι είναι εντελώς αχρείαστο. Η Κατερίνα μάς έχει συνηθίσει να απαντά, όταν συζητιέται κάτι. Χθες, εννιά στους δέκα περίμεναν μια απάντησή της, αλλά η ίδια επέλεξε να μην ρίξει λάδι στη φωτιά» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Λαμπάτος κατά Φιλιππίδη: «Κράτησε κλειστές πόρτες στην πορεία μου – Είχε πολύ επιθετική συμπεριφορά εναντίον μου» (Video)

Ζεράρ Ντεπαρτιέ: Σκηνογράφος τον κατήγγειλε για σεξουαλική επίθεση

Έλενα Παπαρίζου για Γιάννη Ράμο: «Έχασα ένα κομμάτι από την καρδιά και την ψυχή μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:46