search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:50
MENU CLOSE

Κατερίνα Καινούργιου: Πώς αντέδρασε μετά το φιλί της Μπάρκα με τον πρώην της (Photo)

26.02.2024 11:38
kainoyrgioy-mparka-new

Σάλο προκάλεσε μια φωτογραφία που απεικονίζει τη Δανάη Μπάρκα να φιλιέται παθιασμένα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και πρώην της Κατερίνας Καινούργιου.

Το εν λόγω στιγμιότυπο τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου με πολλούς να σχολιάζουν αρνητικά την παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη», ενώ δεν ήταν και λίγοι αυτοί που περίμεναν πώς και πώς την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου.

Και αυτή δεν άργησε να έρθει με την παρουσιάστρια του “Super Κατερίνα” να ανεβάζει δύο stories στα οποία συνόδεψε την εικόνα του φιλιού με emoji εμετού…

Αν και τα συγκεκριμένα stories δημοσιεύτηκαν στους στενούς της και μόνο φίλους στο Instagram, διέρρευσαν με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν ευρέως.

Ως πρώτο σχόλιο, η Κατερίνα Καινούργιου άφησε ένα εικονίδιο emoji αηδίας που δείχνει εμετό και έγραψε «έχει και συνέχεια», ενώ στο δεύτερο, δείχνει και πάλι εικόνα εμετού, με εικονίδιο.

Νωρίτερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε σχολιάσει το γεγονός στο «Happy Day»,ενημερώνοντας -μεταξύ άλλων- ότι ήρθε σε επικοινωνία με την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έχει στενοχωρηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κατερίνα Καινούργιου είχε αναφερθεί μέσω της εκπομπής της στις φήμες για ερωτικό δεσμό ανάμεσα στη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, με την ίδια να δηλώνει τότε ότι δεν τις πιστεύει σε καμιά περίπτωση, καθώς η ίδια είχε γνωρίσει τον πρώην σύντροφό της στη φίλη της Δανάη Μπάρκα.

Πρώτη της αντίδραση, μάλιστα, για τους πιο… παρατηρητικούς, ήταν το unfollow που έκανε η παρουσιάστρια λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας με το… καυτό φιλί του ζευγαριού.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Στο νοσοκομείο έπειτα από ατύχημα στο σπίτι του

Ροναλντίνιο: «Εισέβαλε» στο Survivor και έκανε… χαμό – Τον αποθέωσε το Twitter! (Videos)

Νικήτας Τσακίρογλου: Αυτός είναι ο λόγος που η Χρυσούλα Διαβάτη έχει αποσυρθεί από το θέατρο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:47