search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 05:15
MENU CLOSE

Ληστεία στη Θεσσαλονίκη: «Πάγωσα όταν είδα το όπλο», λέει η ιδιοκτήτρια βενζινάδικου – «θέλουμε τα λεφτά» επέμεναν

27.02.2024 19:18
LHSTEIA_BINTEO
Screenshot

Η ιδιοκτήτρια πρατηρίου καυσίμων στο Καλοχώρι της Θεσσαλονίκης που έπεσε θύμα άγριας ληστείας, μίλησε για όσα έζησε και τον τρόπο με τον οποίο την απείλησαν οι ανήλικοι δράστες οι οποίοι και της άρπαξαν τον σταυρό που φορούσε.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο τα άτομα κατέβηκαν από το αυτοκίνητο έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, απείλησαν με όπλο την ιδιοκτήτρια του πρατηρίου και επειδή δεν είχε χρήματα της άρπαξαν την αλυσίδα από τον λαιμό.

Οι δράστες στη συνέχεια μπήκαν στο αυτοκίνητο και στην προσπάθειά τους να διαφύγουν παραλίγο να πατήσουν τη γυναίκα με το όχημά.

«Χθες το πρωί μόλις ανοίξαμε το μαγαζί, πλησιάζει τις αντλίες ένα αυτοκίνητο, πηγαίνω να το εξυπηρετήσω και βλέπω μέσα τρία άτομα με μάσκες χειρουργικές και καλυμμένα τα κεφάλια τους με κουκούλες. Ο ένας κρατούσε και όπλο στα χέρια του. Πάγωσα, είπα “δεν μπορώ να κάνω τίποτα”» ανέφερε αρχικά η γυναίκα μιλώντας στο Mega.

Και πρόσθεσε: «Μου είπαν “τα λεφτά, τα λεφτά”. Απάντησα “λεφτά δεν έχω μόλις άνοιξα”. Τότε μου έβαλε το χέρι στο λαιμό και μου τράβηξε την αλυσίδα. Έφυγε και πήγε στο αυτοκίνητο. Επειδή δεν έμεινε ευχαριστημένος μόνο με τον σταυρό, ξαναέβγαλε το όπλο έξω από το αυτοκίνητο και φώναζε “θέλουμε τα λεφτά”. Είπα δεν έχω λεφτά».

Το βίντεο ντοκουμέντο

Οι τρεις ανήλικοι δράστες 15 και 16 ετών συνελήφθησαν λίγο αργότερα.

Διαβάστε επίσης:

Συνήγορος του Πολίτη: Αναφορές για κακοποίηση ηλικιωμένων στα γηροκομεία – «Μας έπιασε η ψυχή μας με αυτά που είδαμε»

Μεσολόγγι: Αγρότες «ψέκασαν» με κοπριά το Διοικητήριο – Ετοιμάζεται νέα συγκέντρωση τη Δευτέρα (Photos/ Videos)

ΣΥΡΙΖΑ: Πανό για την «μαύρη» επέτειο των Τεμπών στα γραφεία της Κουμουνδούρου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42