search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:36
MENU CLOSE

The Mythologist: H ομοφυλοφιλία στην Αρχαία Ελλάδα, η «παπαγαλία» της ιστορίας και η απαξίωση των αρχαιολόγων (Video)

27.02.2024 07:00
mytho-new

Ο Κωνσταντίνος Λουκόπουλος (The Mythologist) μιλά στο Alex’s Stories για την ελληνική μυθολογία, τους λόγους που άνοιξε το κανάλι του στο Youtube, την ομοφυλοφιλία στην Αρχαία Ελλάδα, τη ζωή στην Αρχαία Σπάρτη και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το επάγγελμα του αρχαιολόγου!

Επιπλέον, αναφέρεται σε μέρη που αξίζει να επισκεφθείς στη χώρα μας από αρχαιολογικής πλευράς, αλλά και τον τρόπο που διδάσκεται η ιστορία στα σχολεία.

Τέλος, εστιάζει στους λόγους που αξίζει κάποιος να ασχοληθεί με την ελληνική μυθολογία, αλλά και τη βοήθεια της τεχνολογίας στην επιστήμη και στη γνώση.

Διαβάστε επίσης:

Απεργία ταξί: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Τρίτη

Αγρότες: Με τρακτέρ μπήκαν στο κέντρο των Τρικάλων – Την Τρίτη οι αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις οι οποίες αναμένεται να ενταθούν

Κωνσταντινούπολη: Πινακίδες για τον κίνδυνο τσουνάμι «φέρνουν» οι προειδοποιήσεις για μεγάλο σεισμό – Τι λέει ο Ευθύμιος Λέκκας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15