search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:33
MENU CLOSE

Λάρισα: Γυναίκα τραυματίστηκε προσπαθώντας να χωρίσει άντρες που καβγάδιζαν

28.02.2024 07:59
asthenoforo new

Θερμό επεισόδιο μεταξύ δύο ανδρών και μίας γυναίκας, θαμώνων καφενείου, καταγράφηκε νωρίς, το βράδυ της Τρίτης, στη Λάρισα.

Σύμφωνα με το onlarissa, το περιστατικό σημειώθηκε στις 8 μ.μ. περίπου έξω από κατάστημα εστίασης της 23ης Οκτωβρίου, όταν οι εν λόγω άνδρες άρχισαν να διαπληκτίζονται και η γυναίκα μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει ωστόσο κατέληξε τραυματισμένη στο πεζοδρόμιο.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι Αρχές και στο σημείο έσπευσαν ομάδες της ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικό. Για τη γυναίκα, ηλικίας περίπου 45 ετών, κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Αυξάνονται τα περιστατικά βίας στη Λάρισα

Να σημειωθεί πως είναι το τέταρτο επεισόδιο που σημειώνεται στην πόλη σε διάστημα δύο εβδομάδων, μετά τους καβγάδες ανηλίκων στην Κεντρική πλατεία και τον ξυλοδαρμό στο λόφο του Φρουρίου.

Διαβάστε επίσης

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου

ΑΔΕΔΥ για δικαστικό «μπλόκο» στην απεργία ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας: Καλύπτουμε όλους τους εργαζόμενους του Δημοσίου

Απεργιακό black out: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς – Κλειστοί δρόμοι και εκτροπή της κυκλοφορίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:33