search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 10:22
MENU CLOSE

Τέμπη: «Μου λείπει το μαμά από κείνη, ο τρόπος που με πείραζε – πώς κοιμούνται το βράδυ, σε τι είδος ανήκουν;» – Κραυγή από τη μάνα της Κέλλυς

28.02.2024 00:11
mitera tempi 987- new

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από το έγκλημα των Τεμπών και οι άνθρωποι που έχασαν δικούς τους στην αδιανόητη τραγωδία ξεσπούν.

Δεν είναι μόνο ο αβάσταχτος πόνος της απώλειας, ειδικά στις περιπτώσεις αδικοχαμένων παιδιών, αλλά και η αφόρητη κατάσταση που βιώνουν καθημερινά με τη συμπεριφορά της πολιτείας και της κυβέρνησης, σχετικά με την καθυστέρηση στην απόδοση δικαιοσύνης, αλλά και την συνειδητοποίηση ότι οι πολιτικοί που έχουν την ευθύνη, συνεχίζουν απτόητοι, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Η μητέρα της 23χρονης Κέλλυς Πορφυρίου, που έσβησε από τα εγκληματικά λάθη, εξομολογείται πώς νιώθει, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης και ταυτόχρονα έκρηξη οργής κατά όσων ευθύνονται, συγκαλύπτουν ή αδιαφορούν.

Διαβάστε επίσης:

Παράνομη κρίθηκε η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας – Αλαλούμ με τις πτήσεις

Τέμπη: Μεσίστιες οι σημαίες και ενός λεπτού σιγή στο ΑΠΘ

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την Τετάρτη: Ποιοι συμμετέχουν – Τι ισχύει για ΜΜΜ, σχολεία, τράπεζες και νοσοκομεία – Δεμένα πλοία, αλαλούμ με τις πτήσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 10:15