search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:14
MENU CLOSE

Άντζελα Δημητρίου: Μαλλιά κουβάρια με την κόρη της στο μνημόσυνο της μητέρας της – Έφυγαν χωριστά

29.02.2024 21:34
DHMHTRIOU
NDP

Μπορεί το πένθος να «ένωσε» την Άντζελα Δημητρίου και την Όλγα Κιουρτσάκη, οι οποίες πήγαν στο μνημόσυνο για τη μητέρα της τραγουδίστριας, την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, αλλά από ότι φάνηκε οι σχέσεις τους εξακολουθούν να μην είναι καλές καθώς τσακώθηκαν στο μνημόσυνο και έφυγαν…χωριστά. Αυτό τουλάχιστον μεταδίδει ρεπορτάζ του Open.

Μητέρα και κόρη πήγαν μαζί στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης αλλά έφυγαν χώρια. Βίντεο του «Πρωινό Σουσού» δείχνει πλάνα από το μνημόσυνο, με μια ένταση πιθανότατα, ανάμεσα στις δυο τους.

Από το βίντεο, ακούγεται μια φωνή να λέει με ένταση «τι λες; Σου απάντησε, έχω μηνύματα από δημοσιογράφους». Μετά την προβολή του βίντεο, η Ελένη Τσολάκη είπε ότι η φωνή αυτή είναι μάλλον της Όλγας Κιουρτσάκη.

Δεν έχει γίνει ξεκάθαρο, αν ο τσακωμός έγινε μεταξύ των δυο τους, ωστόσο, το κλιπ δείχνει την κόρη της τραγουδίστριας να αποχωρεί μόνη της και με γρήγορο περπάτημα από το κοιμητήριο.

Η τραγουδίστρια πήγε στο μνημόσυνο, συνοδευόμενη από την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, όπως και στην κηδεία, παρά την πρόσφατη μεγάλη ρήξη ανάμεσά τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» μητέρα και κόρη έφτασαν μαζί στο κοιμητήριο, κρατώντας η μία το χέρι της άλλης, ενώ ο γαμπρός της Άντζελας Δημητρίου, Φώτης Λώσης απουσίαζε, όπως και στην κηδεία.

Στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι είναι επιθυμία της Άντζελας Δημητρίου να μην βρίσκεται εκεί ο γαμπρός της.

Διαβάστε επίσης:

Τζένιφερ Λόπεζ: Μίλησε για τα παιδικά της χρόνια – «Ο πατέρας μου ήταν απών και η μητέρα μου σκληρή»

Σταμάτης Γαρδέλης: «Έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου, έρχονταν σκοτεινές σκέψεις στο μυαλό μου»

Cat Janice: Πέθανε η 31χρονη μουσικός που έγινε γνωστή μέσα από το TikTok

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:14