search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:37
MENU CLOSE

Άντζελα Δημητρίου: Στη σκηνή του J2US μετά τον θάνατο της μητέρας της – Ράγισαν καρδιές τα λόγια της (Video)

25.02.2024 00:30
dimitrioy-new

Τι κι αν την την Παρασκευή είπε το τελευταίο αντίο στη μητέρα της, η Άντζελα Δημητρίου παρέμεινε συνεπής στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και το Σάββατο εμφανίστηκε στο live του J2US.

Παρά το βαρύ πένθος για την απώλεια της μητέρας της, η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια βρέθηκε κανονικά στο πλατό της μουσικής τηλεοπτικής εκπομπής.

Μιλώντας στην κριτική επιτροπή, η Άντζελα Δημητρίου είπε εμφανώς συγκινημένη: «Ο καλλιτέχνης είναι πάντα ένας παλιάτσος που γελάει. Είχα χάσει τον αδερφό μου, τον πατέρα μου και τώρα έχασα το μεγαλύτερο στήριγμά μου, τη μάνα μου. Εύχομαι πως εκεί που την έχω στείλει είναι πολύ καλά κι αισθάνομαι πολύ τυχερή που όλα αυτά τα χρόνια είχα αυτή τη μάνα και μπόρεσα από μόνη μου να την έχω κυρία. Γιατί η μάνα είναι μάνα, είναι μια λέξη, δεν υπάρχει άλλη, Σας ευχαριστώ πολύ, μέσα από την καρδιά μου. Να είστε όλοι καλά και το J2US συνεχίζεται, θα είμαι εδώ δεν θα φύγω».

Διαβάστε επίσης:

Η Εύα Μέντες σε νέο επαγγελματικό ρόλο – Κυκλοφορεί το πρώτο της παιδικό βιβλίο

Ιωάννα Τούνη: Ετοιμάζεται για χειρουργείο – Οι δύο επεμβάσεις που θα κάνει (Video)

Λαζόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ: «Νηπιαγωγείο σε απόγνωση»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:37