search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 10:00
MENU CLOSE

Λιάγκας: Αντιμετώπισα πάρα πολύ δύσκολα το διαζύγιο με τη Φαίη, πήγα σε γιατρό – Δεν έχω σχέσεις με τη μητέρα μου (video)

01.03.2024 08:12
liagas_xatzinikolaou

Σε πτυχές της προσωπικής του ζωής, όπως το διαζύγιο των γονιών του αλλά και τον χωρισμό του με τη Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, που ήταν ο καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου, στο χθεσινό «Ενώπιος Ενωπίω».

«Έχω ξαναπεί ότι είμαι ένα παιδί χωρισμένων γονιών και άσχημα χωρισμένων γονιών. Στα πρώτα χρόνια έμεινα με την μητέρα μου και χώρισαν με σύγκρουση μεγάλη. Το θέμα όμως είναι ότι για πάρα πολλά χρόνια εμένα η μητέρα μου εξαφανίστηκε από την ζωή μου. Δεν θέλω να πω κάτω από ποιες συνθήκες, για ποιο λόγο και τα λοιπά. Αυτά είναι προσωπικά θέματα και δεν έχει σημασία. Αυτό από μόνο του είναι μια πληγή πολύ μεγάλη η οποία δεν ξέρω και αν κλείνει ποτέ. Όταν λοιπόν μια μάνα ή ένας πατέρας, κυρίως η μάνα, φεύγει βίαια για πολλά χρόνια από τη ζωή ενός παιδιού και κάποια στιγμή καλείσαι εσύ, επειδή δεν γίνεται διαφορετικά, να χωρίσεις από τον άνθρωπο σου, το θεωρείς αφενός μια μεγάλη αποτυχία και αφετέρου το σκέφτεσαι διπλά, τριπλά, τετραπλά μέχρι να πάρεις την οριστική απόφαση».

«Όταν, δε, αυτό αλλάζει, εσύ φέρεις ένα βάρος ότι πιθανόν τα παιδιά μου να λάβουν τον χωρισμό ως ότι ο πατέρας τους τα εγκαταλείπει, όπως εμένα πιθανόν κάποιος γονιός μου να έφυγε βίαια από τη ζωή μου. Που ήταν μια κοινή απόφαση, ένας ήρεμος και γλυκός χωρισμός από την Φαίη. Απλά εγώ το αντιμετώπισα πάρα πάρα πολύ δύσκολα. Πήρα και βοήθεια, πήγα σε γιατρό. Δεν ήταν για μένα μια εύκολη περίοδος. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος».

«Από την άλλη το γεγονός ότι εγώ πέρασα άσχημα σαν παιδί, για μένα είναι αυτονόητο να προσπαθώ να είμαι όσο περισσότερο μπορώ κοντά στα παιδιά μου. Δεν μιλάω υλικά αλλά κυρίως σε αυτό που λέμε να έχουμε ποιοτικό χρόνο για να κάνουμε πράγματα μαζί. Δηλαδή το θεωρώ αυτονόητο και πιθανόν στην υπερβολή που το κάνω να έχει να κάνει με τα δικά μου παιδικά βιώματα» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν έχω σχέσεις με τη μητέρα μου»

Στη συνέχεια ο Νίκος Χατζηνικολάου ρώτησε: «Μίλησες για την πληγή των νεανικών χρόνων, για την μητέρα που έφυγε και τον δύσκολο χωρισμό των γονιών. Ήρθες από τότε πιο κοντά μαζί της; Τώρα πως είναι η σχέση μαζί της;».

«Νίκο, αυτό είναι κάτι το οποίο δεν το έχω πει ποτέ. Δεν υπάρχουν σχέσεις. Αλλά είναι κάτι το οποίο το έχω μέσα μου κάπου, σε ένα κουτάκι. Δεν έχω βγει ποτέ να το πω δημόσια, όχι γιατί ντρέπομαι αλλά γιατί δεν θέλω να πουν “α, επειδή εκείνος πέρασε έτσι, πιθανόν για αυτό να φέρεται έτσι και άρα να του δώσουμε ελαφρυντικά”. Δηλαδή δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω ως άλλοθι κάποιων απόψεων ή συμπεριφορών. Υπάρχει εκεί, δεν υπάρχουν σχέσεις και από εκεί και πέρα… όλα καλά»» αποκρίθηκε με ειλικρίνεια ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ο πατέρας μου ήταν τα πάντα για μένα. Ήταν ένας καλός άνθρωπος, μεγάλωσα δίπλα του και με μητρικό πρότυπο την γιαγιά μου. Είμαι πολύ τυχερός γιατί μου έμαθε το καλό και το κακό, μου έδωσε αρχές και αξίες και χαίρομαι που βλέπω ότι αυτές οι αξίες περνάνε στα παιδιά μας».

«Βλέπω δηλαδή τα παιδιά μου, τι αξιακούς κώδικες έχουν και βλέπω ότι είναι πολύ πιο καλοί και από αυτούς που έχω εγώ. Γίνονται καλύτεροι άνθρωποι και αυτό οφείλεται και στη μαμά τους και στον μπαμπά τους προφανώς» συμπλήρωσε, το βράδυ της Πέμπτης, ο Γιώργος Λιάγκας στον ΑΝΤ1.

Διαβάστε επίσης:

Άντζελα Δημητρίου: Μαλλιά κουβάρια με την κόρη της στο μνημόσυνο της μητέρας της – Έφυγαν χωριστά

Τζένιφερ Λόπεζ: Μίλησε για τα παιδικά της χρόνια – «Ο πατέρας μου ήταν απών και η μητέρα μου σκληρή»

Σταμάτης Γαρδέλης: «Έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου, έρχονταν σκοτεινές σκέψεις στο μυαλό μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 09:52