search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:02
MENU CLOSE

Νίκος Παπανδρέου: Η εξαίρεση της Ουκρανίας νέος κανόνας της αμυντικής μας πολιτικής

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2323
29/02/2024
03.03.2024 23:35
nikos papandreou 654- new

Στο ρεπορτάζ του «Ποντικιού» για το ΠΑΣΟΚ και τις προετοιμασίες που γίνονται για την ευρωλίστα θα διαβάσατε αρκετά ονόματα. Δεδομένο θεωρείται ότι υποψήφιος θα είναι και ο Νίκος Παπανδρέου. Ο μοναδικός ευρωβουλευτής του Κινήματος αυτή τη στιγμή. Μάλιστα στην πρόσφατη ολομέλεια ο Παπανδρέου παρενέβη στη συζήτηση για την ευρωπαϊκή ασφάλεια και άμυνα. 

Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάνει βήματα προς μια πιο ολοκληρωμένη αμυντική πολιτική. Το Strategic Compass μας βρίσκει σύμφωνους, τονίζει και ζητάει μεγαλύτερο έλεγχο των πυρηνικών όπλων, πάταξη της τρομοκρατίας, άμεση παρέμβαση στις κλιματικές καταστροφές και μια πανευρωπαϊκή ασπίδα στις κυβερνοεπιθέσεις. 

«Η εξαίρεση», αναφέρει ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, «που ονομάζεται Ουκρανία πρέπει να γίνει ο νέος κανόνας της αμυντικής μας πολιτικής. Πρέπει να βιαστούμε. Δεν μπορεί οι χώρες της Ευρώπης, σαν την Ελλάδα, την Κύπρο ή τη Φινλανδία, να εξαρτώνται από την ομπρέλα της Αμερικής». Η αλήθεια είναι ότι ο Παπανδρέου είναι πολύ δραστήριος στην Ευρωβουλή και δεν έχει διαφοροποιηθεί από τη στάση του κόμματος.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης: Η βόλτα «έκπληξη» με τη Σελήνη στην Αργολίδα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ευχήθηκε στο πρώτο ομόφυλο ζευγάρι που παντρεύτηκε στην Ελλάδα

Αργολίδα: Στη Γιορτή Μανταρινού Κασσελάκης – Μάκμπεθ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:02