search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 02:50
MENU CLOSE

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ευχήθηκε στο πρώτο ομόφυλο ζευγάρι που παντρεύτηκε στην Ελλάδα

03.03.2024 16:32
mitsotakis omofuloi

Με το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι που παντρεύτηκε στη χώρα μας επικοινώνησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητοστάκης για να μεταφέρει τις ευχές του.

Υπενθυμίζεται πως, μετά την ψήφιση του σχετικού νόμου, ο Δημήτρης Ελευσινιώτης και ο Σταύρος Γαβριλιάδης, παντρεύτηκαν χθες το μεσημέρι στο δημαρχείο της Νέας Σμύρνης, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Το ζευγάρι, που είναι μαζί για περισσότερα από 20 χρόνια και έχει αποκτήσει τρία παιδιά, βρισκόταν στο θεωρείο της Βουλής, όταν ψηφιζόταν το σχέδιο νόμου για την ισότητα στον γάμο.

Μιλώντας αποκλειστικά στο ANTIVIRUS, o Σταύρος Γαβριλιάδης αποκάλυψε ότι μετά την τελετή επικοινώνησε μαζί τους ο πρωθυπουργός για να τους συγχαρεί. Μάλιστα, στη συνομιλία του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Σταύρος τον ευχαρίστησε για το τηλεφώνημα, αλλά και για το ότι «πέρασε έναν νόμο που έχει θετικό αντίκτυπο τόσο στη ζωή μας όσο και στη ζωή των παιδιών μας», όπως χαρακτηριστικά μας δήλωσε.

Διαβάστε επίσης:

Αργολίδα: Στη Γιορτή Μανταρινού Κασσελάκης – Μάκμπεθ

Ξεμπουκάρουν οι ευρω-υποψηφιότητες του Λοβέρδου

Συνέδριο Ν.Δ. με παραπομπές στον Κωνσταντίνο Καραμανλή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34