search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:53
MENU CLOSE

Συνέδριο Ν.Δ. με παραπομπές στον Κωνσταντίνο Καραμανλή

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2323
29/02/2024
03.03.2024 15:21
NEA DIMOKRATIA

Μέχρι και πρόσφατα η Ν.Δ. πραγματοποιούσε τα συνέδριά της σε εκθεσιακό χώρο κοντά στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο οποίος εξυπηρετούσε, καθώς είχε τους απαραίτητους χώρους για να στεγάσει τις εργασίες, ωστόσο φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Το 2024 το κυβερνών κόμμα κλείνει 50 χρόνια από την ίδρυσή του και το συνέδριο που προγραμματίζεται για τις αρχές Απριλίου θα έχει και πανηγυρικό χαρακτήρα, οπότε στην Πειραιώς αναζητούσαν χώρο που να έχει και συμβολικό βάρος και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο χώρος αυτός δεν είναι άλλος από το Ζάππειο, όπου το 1980 ο ιδρυτής του κόμματος, Κωνσταντίνος Καραμανλής, υπέγραφε τη συμφωνία ένταξης της Ελλάδας στην – τότε – ΕΟΚ.

Μάλιστα, το συνέδριο θα συνοδευτεί με πολλές προσυνεδριακές εκδηλώσεις και θα δώσει την ευκαιρία στον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη να στείλει το μήνυμα της συσπείρωσης ενόψει της τελευταίας εκλογικής «μάχης» για το υπόλοιπο της τετραετίας, δηλαδή των ευρωεκλογών του Ιουνίου, όπου το κυβερνών κόμμα επιδιώκει να πιστοποιήσει την κυριαρχία του στο πολιτικό σκηνικό της χώρας για άλλη μια φορά.

Διαβάστε επίσης:

Κάμερες μόνο με σεβασμό των νόμων θέλει ο Χρυσοχοΐδης

Κορυφώνεται το μαγείρεμα της νεοδημοκρατικής ευρωλίστας

Το «καρφί» Τσίπρα για την αδειοδότηση των καναλιών: Ατυχής ο χειρισμός, τα κάναμε χειρότερα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:52