search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 09:15
MENU CLOSE

Το «καρφί» Τσίπρα για την αδειοδότηση των καναλιών: Ατυχής ο χειρισμός, τα κάναμε χειρότερα

02.03.2024 12:28
tsipras_pappas

Η εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στο Συνέδριο της «Καθημερινής» για τα 50 χρόνια από τη Μεταπολίτευση, «το σωστό Συνέδριο» κατά την Ξένια Κουναλάκη που έκανε μια αντίστιξη με το περασμένο Σαββατοκύριακο, δεν είχε στο μενού, συνομολογημένα, τις πρόσφατες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτός ο σκόπελος ξεπεράστηκε με την παιγνιώδη εισαγωγή της Ξένιας Κουναλάκη που είπε πως αν ρωτούσε για τα τρέχοντα, «θα ήταν σαν να έχεις μπροστά σου τον Μέσι και να τον ρωτάς για τις επιδόσεις του στην ομάδα του Μαϊάμι».

Πάντως, υπήρξε τουλάχιστον μια αναφορά στο πλαίσιο του απολογισμού της κυβερνητικής περιόδου που θα μπορούσε να ερμηνευτεί και ως καρφί στον άλλοτε στενό συνεργάτη Νίκο Παππά. Μιλώντας για τα «στραβά» της κυβερνητικής περιόδου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε πως ήταν «ατυχής ο χειρισμός» της αδειοδότησης των καναλιών, «παρά τις προθέσεις μας να δημιουργήσουμε ένα ευνομούμενο πλαίσιο και καταλήξαμε τελικά, και μέσα από την απόφαση του ΣτΕ, να έχουμε τα ίδια και χειρότερα», με τεράστιο πολιτικό κόστος, χωρίς κέρδος. Σχέδιο και χειρισμοί υπενθυμίζεται χρεώνονται στον τότε υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, ο οποίος στο πρόσφατο Συνέδριο δεν στήριξε την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για νέα προσφυγή Κασσελάκη στα μέλη…

Άλλωστε και ο Νίκος Παππάς στα μέσα της εβδομάδας φρόντισε να τηρήσει αποστάσεις από τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας στον Real FM πως ο πρώην πρωθυπουργός, «πάντα ήταν, είναι και θα είναι» αλλά είχε διαφωνίες που δεν κοινοποιούσε, ήδη από την εποχή που ήταν διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του και αργότερα ως υπουργός του.

Διαβάστε επίσης:

Κανένας υπουργός δεν δικαιούται να μην ξέρει

Γιατί στείλαμε τη φρεγάτα στους Χούθι;

Δούκας, Κούλογλου, Κόκκαλης στην πανελλαδική συνδιάσκεψη της Νέας Αριστεράς (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 09:13