search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:34
MENU CLOSE

Δούκας, Κούλογλου, Κόκκαλης στην πανελλαδική συνδιάσκεψη της Νέας Αριστεράς (Photos)

01.03.2024 20:08
panelladiki

Με σύνθημα «η πολιτική επιστρέφει» και την ομιλία του Αλέξη Χαρίτση ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής λίγο μετά τις 18.00  η πρώτη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Νέας Αριστερας στο ΣΕΦ.

Οι εργασίες της Συνδιάσκεψης ξεκίνησαν με τη συγκρότηση του τιμητικού προεδρείου και  με χαιρετισμούς του Παλαιστίνιου Πρέσβη, του Δημήτρη Χριστόπουλου για το κράτος δικαίου, φοιτήτριας για το φοιτητικό κίνημα και εκπροσώπου των αγροτών.

Το τιμητικό προεδρείο συγκροτούν ο Παύλος Κλαυδιανός, αγωνιστής του αντί διδακτορικού αγώνα, η Γιώτα Λαζαροπούλου, συνδικαλίστρια και πρόεδρος του συλλόγου εργαζομενων Εθνικής Τράπεζας, η Χριστίνα Μανουσίδου, μέλος ΔΣ φοιτητικού συλλόγου Πάντειου, ο Γιώργος Πατρόπουλος, αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, η Έλενα-Όλγα Χρηστίδη, ψυχολόγος και μέλος του φεμινιστικού και ΛΟΑΤΚΙ+ κινήματος και ο Νίκος Βούτσης, πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Ακολούθησε η κεντρική ομιλία του προέδρου της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς Αλέξη Χαρίτση.

Το παρών έδωσαν κατά την πρώτη ημέρα της Συνδιάσκεψης της Νέας Αριστεράς, ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, ο επικεφαλής της Κίνησης Κόσμος Πέτρος Κόκκαλης, ο Πρέσβης της Παλαιστινιακής Αρχής Γιουσέφ Ντόρκχομ, ο πρώην υπουργός δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, εκπρόσωποι της Παλαιστιναικής κοινότητας Ελλάδας, ο πρόεδρος της ΓΕΣΕΒΕΕ ΓΙώργος Καββαθάς, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθήνας Γιώργος Χατζηθεοδοσίου, ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου για την κατάσταση του σιδηροδρόμου μετά το νέο συμβάν στον Προαστιακό Θεσσαλονίκης – Λάρισας

Τέμπη: Διαψεύδει κυβέρνηση και Τριαντόπουλο ο συντονιστής της Πυροσβεστικής, «καμία συμμετοχή στο μπάζωμα»

Σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το ζεύγος Μαυρομμάτη-Βενιέρη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:32