search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 00:45
MENU CLOSE

Κάμερες μόνο με σεβασμό των νόμων θέλει ο Χρυσοχοΐδης

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2323
29/02/2024
02.03.2024 23:28
kamera

Τι θα γίνει με τις κάμερες υψηλής τεχνολογίας που θα μπουν σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας για λόγους ασφαλείας; Για όσους δεν θυμούνται, το θέμα αυτό είχε αποτελέσει «σημείο τριβής» στο προεκλογικό ντιμπέιτ μεταξύ του Κώστα Μπακογιάννη και του Χάρη Δούκα, αλλά και της κυβέρνησης με τον τότε υποψήφιο και τώρα δήμαρχο Αθηναίων, ο οποίος δεν είχε θέσει την εγκατάστασή τους ως μείζονα προτεραιότητα.

Για το θέμα ρωτήθηκε, στη διάρκεια συνέντευξής του στο Mega, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος ωστόσο δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «δεν το ξέρω αυτό. Εγώ ξέρω πως μια προσπάθεια θα κάνει η Περιφέρεια χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρειες, και μια προσπάθεια που θα κάνει η Αστυνομία σε κάποια σημεία που θα κρίνει πως απαιτείται η χρήση καμερών για τις επιχειρήσεις της, αλλά και για την αντιμετώπιση του εγκλήματος, ώστε να είναι αποτελεσματικές».

Μάλιστα, ο υπουργός εξήγησε ότι «πρώτα θα μπουν κάμερες τροχαίας για βεβαιώσεις προστίμων, αλλά ταυτόχρονα σε περιοχές που καταγράφεται μεγάλη εγκληματικότητα να έχει τη δυνατότητα η Αστυνομία να παρακολουθεί το τι πραγματικά συμβαίνει. Αυτό που έχει σημασία είναι η Αστυνομία να μπορεί να παίρνει την εικόνα στα πλαίσια του σεβασμού των νόμων, και να υπάρχει ένα κέντρο επιχειρήσεων».

Διαβάστε επίσης:

Κορυφώνεται το μαγείρεμα της νεοδημοκρατικής ευρωλίστας

Το «καρφί» Τσίπρα για την αδειοδότηση των καναλιών: Ατυχής ο χειρισμός, τα κάναμε χειρότερα

Κανένας υπουργός δεν δικαιούται να μην ξέρει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 00:44