search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 03:30
MENU CLOSE

Ξεμπουκάρουν οι ευρω-υποψηφιότητες του Λοβέρδου

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2323
29/02/2024
03.03.2024 15:33
loverdos-new

Έτοιμος να ανακοινώσει το κόμμα του εμφανίζεται ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος τη Δευτέρα 4 Μαρτίου θα αποκαλύψει και το όνομα. Μέσα στον Μάρτιο θα εμφανίσει σε εκδήλωση και την εμπροσθοφυλακή του, το frontline του κόμματος δηλαδή. Στις ευρωεκλογές – όπως είναι φυσικό – θα είναι και ο ίδιος υποψήφιος, ενώ θα δώσει και το ιδεολογικό του στίγμα με αναφορές στον Γιώργο Παπανδρέου και το Κέντρο.

Σκοπός του Ανδρέα Λοβέρδου είναι να καλύψει το κενό ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Τα πρώτα μηνύματα που λαμβάνει ο ίδιος από τις δημοσκοπήσεις είναι ενθαρρυντικά, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τα πρόσωπα που θα είναι κοντά του, αυτά είναι του καθηγητή Εγκληματικής Πολιτικής και πρώην πρύτανη στο πανεπιστήμιο Πατρών Θεόδωρου Παπαθεοδώρου. Την επικοινωνία του κόμματος έχει αναλάβει η στενή του συνεργάτιδα επί χρόνια Μαρία Μιλήνη.

Διαβάστε επίσης:

Συνέδριο Ν.Δ. με παραπομπές στον Κωνσταντίνο Καραμανλή

Κάμερες μόνο με σεβασμό των νόμων θέλει ο Χρυσοχοΐδης

Κορυφώνεται το μαγείρεμα της νεοδημοκρατικής ευρωλίστας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09