search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:52
MENU CLOSE

«Καρφιά» από τον Πάνο Καμμένο για τη Συμφωνία των Πρεσπών

04.03.2024 19:38
kammenos new

Σε δηκτική ανάρτηση προχώρησε ο Πάνος Καμμένος σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Πάνος Καμμένος ανέφερε πως αποχώρησε όχι μόνο από τη συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από την πολιτική για να μην επικυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η ανάρτηση συνοδεύεται και από το link με την ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία χαρακτήρισε επιτυχία τη συμφωνία των Πρεσπών.

«Δεν μιλάω… εγώ παραιτήθηκα δεν ψήφισα, αποχώρησα από κυβέρνηση και πολιτική μετά 30 χρόνια για να μην επικυρώσω τις Πρέσπες. Οι τρόφιμοι των συνενούντων συνεχίζουν να κάνουν σχόλια γιατί προφανώς φοβούνται. Καλή Σαρακοστή».

Διαβάστε επίσης:

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στον Γεωργόπουλο για το δάνειο Κασσελάκη – Διαψεύδει τους ισχυρισμούς του και ο πρόεδρος της Left Media

Εξεταστική για Τέμπη: Το προεδρείο «δείχνει» το Συμβούλιο Εφετών για το ελλιπές υλικό της δικογραφίας

Κώστας Αρβανίτης: «Αξιοθρήνητη εκστρατεία λάσπης» για να καλυφθεί το θέμα Ασημακοπούλου – «Ένοχοι, ψεύτες και αδιάβαστοι»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:51