search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 03:23
MENU CLOSE

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη εμφάνιση μετά την επέμβαση και το όργιο φημών για την υγεία της

04.03.2024 22:00
kate middleton 87654- new

Την πρώτη εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον, μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, κατέγραψαν αμερικανικά ΜΜΕ και αναπαρήγαγε η Daily Mail.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, φωτογραφίες της Κέιτ να οδηγείται στο σπίτι της από τη μητέρα της Κάρολ δημοσιεύονται στις ΗΠΑ σε μια νέα ένδειξη ότι η ανάρρωσή της προχωράει.

Σύμφωνα με το Fox News η Κέιτ Μίντλετον φωτογραφήθηκε τη Δευτέρα κοντά στο κάστρο του Ουίνδσορ, στα περίχωρα του Λονδίνου.

Η 42χρονη Κέιτ καθόταν στη θέση του συνοδηγού του οχήματος που οδηγούσε η μητέρα της και φορούσε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου στα μάτια της.

Υπενθυμίζεται ότι το παλάτι του Κένσινγκτον τηρεί σιγήν ιχθύος για την κατάσταση της υγείας της μελλοντικής βασίλισσας, ενώ νέες ανησυχίες είχε πυροδοτήσει η ακύρωση της παρουσίας του πρίγκιπα Ουίλιαμ στο μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο στο Λονδίνο.

Διαβάστε επίσης:

Αγωγή – μαμούθ στην Alaska Airlines από τρεις επιβάτες – Ζητούν 1 δισ. δολάρια

Τουρκία: Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στα Δαρδανέλια – Αισθητός και στην Κωνσταντινούπολη

Συνταγματικά κατοχυρωμένο το δικαίωμα στην άμβλωση πλέον στη Γαλλία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06