search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:36
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: «Τροχός της τύχης» και «Famagusta» ήταν τα κορυφαία προγράμματα του Σαββατοκύριακου

04.03.2024 19:33
troxos-tis-tixis-new

Τηλεθεάσεις που θύμιζαν καλοκαίρι σημειώθηκαν από τη Nielsen το περασμένο Σάββατο με το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» να συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα από κάθε άλλο της ημέρας, αλλά τον δείκτη τηλεθέασης να φθάνει μόλις το 6,6%.

Την τιμητική τους είχαν τα τηλεπαιχνίδια καθώς τέσσερις από τις δέκα διακεκριμένες θέσεις της ημέρας είχαν καταληφθεί από τα «Ο τροχός της τύχης», «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», «5χ5 σπέσιαλ» και «The chase».

Την Κυριακή ο δείκτης τηλεθέασης κινήθηκε ανοδικά, ιδιαιτέρως από το βράδυ και ύστερα, με τη «Famagusta», για μια ακόμη Κυριακή, να αποτελεί πόλο έλξης των περισσότερων τηλεθεατών.

Δεύτερη επιλογή της ημέρας ήταν και πάλι το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και τρίτη η δραματική σειρά «Το ναυάγιο».

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Στην κορυφή και την Παρασκευή 1 Μαρτίου «Η Γη της Ελιάς»

«Mega Stories»: Η εκπομπή τιμά τη μνήμη της Μελίνας Μερκούρη

Τηλεθέαση: Το Mega έκανε το «νταμπλ» το Σαββατοκύριακο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:36