search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 07:52
MENU CLOSE

Πέμη Ζούνη: «Η πολιτική είχε πολύ άσχημο τέλος για μένα – Τα κόμματα χρησιμοποιούν τους ηθοποιούς ως κράχτες» (Video)

06.03.2024 08:48
pemi-zoyni-new

Για τη γεύση που της άφησε η ενασχόλησή της με την πολιτική μίλησε η Πέμη Ζούνη, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτό το κεφάλαιο είναι κάτι που η ίδια έχει κλείσει οριστικά.

Μιλώντας στην Αθηναΐδα Νέγκα στο Action24, η ηθοποιός και πρώην βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για ένα πολύ άσχημο τέλος από το οποία σημαντικά μαθήματα.

«Το θέμα της πολιτικής έχει κλείσει για μένα, είχε πολύ άσχημο τέλος. Παραιτήθηκα και τα συναισθήματα ήταν πολύ έντονα, τα μαθήματα ήταν πολύ έντονα και δεν ήταν καθόλου happy end. Ξέρω πλέον να παρακολουθώ λίγο καλύτερα τα υπονοούμενα, παρακολουθώ με ενδιαφέρον τα τεκταινόμενα. Νομίζω ότι αυτά που βλέπουμε στις σειρές, όπως το House of Cards, συμβαίνουν στην πολιτική, είναι αρκετά κοντά τουλάχιστον. Δεν υπάρχουν οι σκοτεινές δολοφονίες στην πράξη αλλά οι δολοφονίες χαρακτήρων σίγουρα. Το θέατρο είναι λούνα παρκ σε σχέση με την πολιτική, εκεί είναι πολύ άγρια τα πράγματα. Όποιοι αντιστέκονται, τους βγάζεις το καπέλο και είναι πολλοί λίγοι αυτοί» είπε και πρόσθεσε:

«Τα κόμματα χρησιμοποιούν τους ηθοποιούς ως κράχτες. Εάν κάποιος έχει μια πραγματική μόρφωση και μπορεί να παρακολουθήσει τα νομοσχέδια και να συνεισφέρει στον Πολιτισμό ουσιαστικά, ας ασχοληθεί με την πολιτική. Να ξέρει με τι θα ασχοληθεί. Μπαίνουν όμως απροετοίμαστοι οι περισσότεροι και η δουλειά εκείνη είναι σοβαρή και σημαντική».

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Κανελλοπούλου: Έλαβα e-mail που έλεγε «να φτιάξω τη μούρη μου που είναι χάλια»

Κάρολος: Δεν θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας – Νέες θεωρίες συνομωσίας για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

Άννα Μενενάκου για Σωτήρη Τσαφούλια: «Είναι αναπόσπαστο κομμάτι μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 07:49