search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:48
MENU CLOSE

Χανιά: Συνελήφθη καθηγητής μετά από καταγγελίες για κακοποίηση μαθητών

07.03.2024 21:17
sxoleio-new

Χειροπέδες σε καθηγητή σχολείου της ενδοχώρας Χανίων, πέρασε η τοπική αστυνομία, μετά από αριθμό επεισοδίων με μαθητές του.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο εν λόγω καθηγητής συνελήφθη μετά από καταγγελία της διευθύντριας και της ψυχολόγου του σχολείου, οι οποίες είχαν ενημερωθεί για τη δράση του από τους γονείς των παιδιών που παρακολουθούσαν μαθήματά του.

Οι γονείς, έκαναν λόγο για χρήση βίας, ρατσισμό και προσβολές κατά των μαθητών, ενώ ο ίδιος ο καθηγητής φέρεται να είχε ήδη παραδεχθεί τις πράξεις του στη διευθύντρια, προτού εκείνη πραγματοποιήσει την καταγγελία εις βάρος του.

Η καταγγελία της διευθύντριας, φαίνεται πως οδήγησε σε ένα «ντόμινο» καταθέσεων, τόσο από τους γονείς του σχολείου όσο και από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων.

Μετά από τη σύλληψή του, οδηγήθηκε την Πέμπτη (7/3) στον Εισαγγελέα Χανίων όπου του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες για σωματική βλάβη σε βάρος ανηλίκων, απειλή και παράνομη βία στον καθηγητή, ενώ το μεσημέρι της Παρασκευής (8/3) αναμένεται να δικαστεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση 28 μηνών στον 33χρονο για την επίθεση με αλυσίδες σε μέλη της ΚΝΕ το 2021

Τέμπη: Συγκινητική αφιέρωση από το μουσικό σχολείο Δράμας στους 57 ανθρώπους που δολοφονήθηκαν

Πιερία: Κάμερα «πρόδωσε» τις κινήσεις του γιατρού που κατηγορείται για ασέλγεια στην 3,5 ετών κόρη του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:39