search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:28
MENU CLOSE

Η Κιάρα Φεράνι ως τζόκερ στο εξώφυλλο του L’ Espresso – Αποζημίωση θα διεκδικήσει η ινφλουένσερ

07.03.2024 20:53
ferragni

Το ιταλικό εβδομαδιαίο περιοδικό L’ Espresso παρουσιάζει, στο τελευταίο του εξώφυλλο, φωτογραφία της γνωστής ινφλουένσερ Κιάρα Φεράνι, με επεξεργασία που την κάνει να μοιάζει με τζόκερ.

«Ένα πολυσύνθετο δίκτυο εταιριών, μια ατέλειωτη σειρά από μερίδια μετοχών. Με ιδιαίτερους εταίρους, μάνατζερ υπό έρευνα και εργαζόμενους με χαμηλές απολαβές, η ινφλουένσερ ηγείται μιας αυτοκρατορίας όπου η διαφάνεια δεν αποτελεί συνήθεια», γράφει το περιοδικό.

Όπως έγινε γνωστό, η Φεράνι εξουσιοδότησε τους δικηγόρους της να αξιολογήσουν τη δυνατότητα προσφυγής σε κάθε ένδικο μέσο, συμπεριλαμβανομένου του αιτήματος χρηματικής αποζημίωσης για πρόκληση περιουσιακής ζημίας και μη, κατά της εταιρίας που εκδίδει το L’ Espresso.

Ο σύζυγός της ιταλίδας ινφλουένσερ, ο ραπ τραγουδιστής Φέντετς, απάντησε εξοργισμένος ότι «τώρα περιμένει από το συγκεκριμένο περιοδικό, να ξεκινήσει έρευνα στην οποία να ασχοληθεί με τις δραστηριότητες και το παρελθόν του εκδότη του, του ιδιοκτήτη εταιριών του πετρελαϊκού τομέα, Ντονάτο Αματούρο». Ο Φέντετς, με την σειρά του, ανήρτησε στο διαδίκτυο φωτογραφία στην οποία ο Αματούρο μοιάζει με τζόκερ.

Διαβάστε επίσης:

Η Θεοφανία Παπαθωμά πήρε το πτυχίο της στη Νομική (Video)

Αύγουστος Κορτώ: Παντρεύτηκε με τον σύντροφό του – Οι πρώτες εικόνες από το γάμο

Γκαλ Γκαντότ: Μητέρα για τέταρτη φορά η «Wonder Woman» – «Έφερες τόσο πολύ φως στη ζωή μας» (photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:25