search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 03:46
MENU CLOSE

Αύγουστος Κορτώ: Παντρεύτηκε με τον σύντροφό του – Οι πρώτες εικόνες από το γάμο

07.03.2024 19:08
korto-new

Τον επί χρόνια σύντροφό του, Αναστάσιο Σαμουϊλίδη, παντρεύτηκε το απόγευμα της Πέμπτης (7/3) στο Δημαρχείο Αθηνών ο Αύγουστος Κορτώ.

Ο γνωστός συγγραφέας, Αύγουστος Κορτώ έκανε γνωστή την είδηση μέσα από το προφίλ του στο Facebook, με μια φωτογραφία μετά την τέλεση του γάμου, και έγραψε: «Η βέρα κι η καρδιά μου γράφουν τ’ όνομά σου».

O σύντροφός του Αναστάσιος Σαμουϊλίδης ανέβασε με τη σειρά του φωτογραφία από τον γάμο, στην οποία έγραψε «Just married».

Ο Αύγουστος Κορτώ έκανε μια ακόμα ανάρτηση, εκφράζοντας έτσι τα συναισθήματά του, απευθυνόμενος στον νεότερο εαυτό του.

Δημοσίευσε μία φωτογραφία του, στην οποία χαμογελά στον καθρέφτη και δείχνει τη βέρα του ΚΑΙ έγραψε: «Και τώρα που κόπασε λίγο το καρδιοχτύπι… Τι άλλαξε, πέρα απ’ τη γιορτή, τη χαρά, την αγάπη των ανθρώπων της καρδιάς μου – κι αυτή τη μικρή λάμψη στο χέρι μου;».

«Όσο κρατούσε η τελετή, όσο φιλούσα κι αγκάλιαζα τον άντρα μου, μέσα στους φίλους έστεκε, αόρατο σχεδόν, ένα παιδί δεκάξι χρόνων. Με κοίταζε με κατάπληξη, δυσπιστία, κι άπληστη λαχτάρα. Τον σκέφτομαι συχνά, μα ο νέος ποτέ του δεν είχε τολμήσει να με ονειρευτεί. Κανείς δεν μ’ άκουσε όταν του είπα να πλησιάσει, και να βολευτεί – άλλωστε, τόσα χρόνια, ζει μέσα μου. Αγόρι αλαφροΐσκιωτο, που έλεγε κι ο Γκάτσος, Πετρή της ξεχασμένης μοναξιάς, τα καταφέραμε. Η ζωή μας επεφύλασσε τον Τάσο».

Διαβάστε επίσης:

Γκαλ Γκαντότ: Μητέρα για τέταρτη φορά η «Wonder Woman» – «Έφερες τόσο πολύ φως στη ζωή μας» (photo)

Κούλλης Νικολάου: «Περάσαμε δίπλα από τη φυλακή» (Videos)

Μετά από έξι χρόνια σχέσης ο Κρις Μάρτιν έκανε πρόταση γάμου στην Ντακότα Τζόνσον

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42